tisdag 23 januari 2018

Ctc bergvärmepump test

Vilken bergvärmepump är bäst i test ? Allt fler väljer att skaffa. Ta ett klokare beslut - jämför flera offerter! Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen.


Värmepumpen, är idag det vanligaste sättet att värma.

Jag har för avsikt att installera bergvärmepump i mitt hus. Jag har börjat ta in offerter och blir oerhört kluven. Bergvärme : Nibe eller Thermia? En årsvärmefaktor på har i detta test CTC EcoHeat 31 följt av Thorén Thor med en årsvärmefaktor på och Bosch Compress EHP LWM som har 5. Detta kommer att underlätta för konsumenter att välja bergvärmepump.


Inför ett värmepumpsköp vill du självklart ha så oberoende information som möjligt om de värmepumpar du är intresserad av. Men vilka tester görs egentligen på värmepumpar och hur bra hjälp är ett testresultat inför ett värmepumpsköp? Det undersöker vi i det här blogginlägget.

Du kan också läsa på om bergvärmepump pris om du undrar vad det kostar med . CTC GSi-är vår nya varvtalsstyrda värmepump som anpassar sig automatiskt till husets effektbehov under året. Vid stort effektbehov ökar effekten och vid lägre varvar kompressorn ner och effekten minskar. Tack vare detta får du alltid maximal besparing. Nya CTC GSi-är perfekt för normalvillan, med ett stort . Officiell tråd CTC GSi-- Varmepumpsforum. Varvtalsstyrd värmepump för berg-, sjö eller jordvärme.


Har kollat lite på manualen, och så vitt jag kan se har de nu gått ifrån sin teknik med genomströmningsslingor. Deras tidigare Echoheat 3gick ju inte speciellt bra i SP:s test. Nu har vi beslutat oss för bergvärme , men ännu inte bestämt oss för vilken värmepump det blir.


Andra faktorer som är avgörande vid val av bergvärmepump är garanti, service, ljudnivå, användarvänlighet, mängd varmvatten, energiförlusten vid. CTC EcoHeat 4vår tystaste bergvärmepump med en högsta verkningsgrad på i COP. Kompressor och kylkomponenter är inneslutna i en separat, . Med en bergvärmepump från CTC kan du spara upp till av din uppvärmningskostnad. Den energi som används är gratis, miljövänlig och hjälper till att minska utsläppen av CO₂.


För att komma åt denna energiresurs, placeras en vätskefylld . Sveriges mest effektiva värmepumpar har just blivit bättre!

När du väljer en värmepump från CTC väljer du också en proffsig installation och många bekymmersfria år framöver. Funderar du på att byta värmekälla och konvertera till värmepump är det bra att först. Går du över från att elda med olja, pellets eller ved till värmepump kan du få. Alla priser inklusive moms. Vi levererar över hela Sverige.


Energimyndighetens test visar helt enkelt på det faktum att bergvärmepumparna har utvecklats och blivit effektivare under senaste åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg