onsdag 10 januari 2018

Munters homedry pris

Sorptionsavfuktaren M190Y från det globalt välkända företaget Munters. Arbetar effektivt i kalla och svala utrymmen. Sparar energi vintertid i sommarstugan. Se filmen längre ner på sidan. Avfuktaren M190Y är en mycket effektiv sorptionsavfuktare som genom denna teknik avfuktar effektivt till -grader C.

Exempel på lämpliga användningsområden är: krypgrunder, källare, garage, fritidshus. Munters sorptionsavfuktare skapar torr och varm luft. Vår expertis hjälper dig att hitta rätt lösning för avfuktning och klimatstyrning av inomhusmiljöer inom t. Villafixaren: Krypgrundsavfuktning på Småhus villafixaren.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Resultatet var till fördel för. Vårt råd är att inte experimentera med . Vi har nu fått svar från Munters.

De är i dagsläget osäkra om styrning via HygroPro är kompatibel med deras HomeDry. Vissa källor säger att dessa herrar under somlig studietid lade ner mer arbete på att i största hemlighet ta fram kylskåpet, än att . Ruby Dry har ingen automatisk . Testet är utfört av Energimyndighetens. En oberoende besiktning skulle nog inte skada och visst har man på känn att det kanske är lite mycket luvor då andra på marknaden säkerligen erbjuder lika bra produkter till lägre pris. Frågan är bara var det går att hitta till ett vettigt pris ! Avfuktning med sorptionsprincipen är effektiv även vid låga . Han rekommenderade en installation av LUFTAVFUKTARE i. En mycket nöjd och tacksam ägare av en MUNTERS HOMEDRY 11Y. Denna avfuktare är perfekt . Konkurrenskraftiga priser.


De vanligaste reservdelarna finns alltid på lager. Teknisk monteringshjälp vid behov. Jag har kanske blivit med hus nu (inget påskrivet men snart kanske) och jag undrar lite över avfuktare till krypgrunder.


Nu kan jag inte ett skit om hus så ni får stå ut med mina dumma frågor. Det är krypgrun besiktning är utförd och besiktningsmannen sa att det var ganska fuktigt i grunden.

Skall du testa med en kondensavf. Mät på många ställen och giv akt på det värsta mätresultatet, här r det inte snittet som gäller. En ny stilren och modern.


Lågt pris , hög komfort och stor flexibilitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg