tisdag 10 november 2015

Ahlsell värmepump

Omfattas inte av utökad. PÅFYLLNADSKOPPEL KB RNIBE FÖR VÄRMEPUMP T. Påfyllnadsventilsats vid fyllning av brinevätska i kollektorslangen till markvärmepumpar med max. Ger värme ner till -22°C och producerar upp till 65°C varmvatten, anpassad att dockas mot CTC EcoZenit 25 auto-avfrost, inbyggd kondensvattenskål.


Att luftvärmepumpar är ett smart och modernt sätt att värma upp inomhusklimatet är nog alla överens om. Vi finns i många hus och stugor med nöjda kunder .

Enkelt beskrivet fungerar en värmepump ungefär som ditt kylskåp, fast tvärtom. Kungälvs Rörläggeri utför rörentreprenaden till ett värde av miljoner. Tillverkarens artikelnummer,.


Ett Japantillverkat kraftpaket i stilren design som ger en varm, ren och behaglig inomhusmiljö. Värmepumpen har ett imponerande COP på 1 vilket ger förutsättningar för en utomordentlig energibesparing. Sanyo är uppköpt och införlivat i Panasonic och Sanyo finns inte kvar som varumärke för luftvärmepumpar och luftkonditionering. Ahlsell presenterar Hitachi SX Premium.


En luftvatten värmepump med ”all in one” lösning för enkel och snabb installation. Clint kan nu leverera aggregat även med HFO-köldmedium.

Revolutionerande presskopplingar för kylkopparrör. Köldmedietankar för R410A och koldioxid. Utökat sortiment av serviceutrustning för brännbara och explosiva . Hög ljudnivå hos en värmepump leder till att ett bolag måste häva köpet. Det är ett annat företag som har handlagt bytet av värmepump i det aktuella huset”, skriver företaget i sitt svar till ARN. Ring oss och tala om dina förutsättningar och önskemål, så tar vi fram den värmepump som passar just dina förhållanden.


Skulle en sådan värmepump inte finnas på marknaden, så tillverkar vi en som passar just dig. I vår verkstad tillverkar vi de kyl- och frysaggregat . För korrekt användning, läs denna manual noggrant innan enheten tas i drift och förvara den lättåtkomligt för senare bruk. DRIFT- OCH SKÖTSELMANUAL.


Tillförd effekt Anslutning. INNOVA IWMH09NI Wifi ( Inomhusdel). Möjlighet att spara upp mot av energibehovet. Rotationskompressor som ger lägre ljud och mindre vibrationer på utomhusdelen vilket ger lång livslängd. Nattsänkningsfunktion vilket ökar valmöjligheten till lägre och ökad besparing.


Turboeffekt för snabbare uppvärmning. Trågvärmare i utomhusdelen . C och levererar värme ända ned till -26°C.

Naturligt köldmedium för minsta möjliga miljöpåverkan. Samtliga värmepumpar i testet har testats av oberoende tredjeparts laboratorium, RISE Research Institutes of Sweden i Borås. Efter att ha läst på forumet om pumpar som krånglar tyckte jag att det va roligt att skriva följande: I dag har jag bytt ett relä i min värmepump installerad ! Första felet på värmepumpen sedan dess är det inte fantastiskt?


Det framgår av ny statistik från Energimyndigheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg