torsdag 26 november 2015

Frånluftsvärmepump ctc

Produkten har smidiga modulmått, låg tyngd-punkt och levereras i tre delar för en enkel och smidig installation. Ventilationskanalerna är optimerade för att passa de flesta förekommande ventilationsanslutningar vid utbyte av en frånluftsvärmepump. Sveriges mest effektiva värmepumpar har just blivit bättre!


Varvtalsstyrda, hög verkningsgrad och pekskärm i färg gör CTC GSi och CTC EcoAir 510M till några av de bästa värmepumparna i klassen. När du väljer en värmepump från CTC väljer du också en proffsig installation och många bekymmersfria år framöver.

Om du funderar på att byta ut din frånluftsvärmepump mot något nytt, så har du här den perfekta lösningen. Bättre värmeekonomi med integrerad frånluftsventilation! Frånluftsvärmepumpar från ComfortZone, CTC och Nibe. Sänk dina uppvärmningskostnader med upp till.


Med en frånluftsvärmepump tar du tillvara på den värmen som annars skulle försvinna ur ventilationen. Enligt Energimyndigheten kan en . Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner!

Nya generationens inomhusmodul med inbyggd värmepumpsstyrning och integrerad frånluftsventilation. CTC EcoZenith i350F tillsammans med CTC EcoAir 40 är både tystare och smartare än en vanlig frånluftsvärmepump ! Jag tror våra pumpar skiljer en del, i CTC 103-9L sitter luftaggregatet i samma burk som värmepumpen. Den går att byta av rakt av mot en Nibe 410P. Själv har jag dock valt en helt annan väg. Vi har frånluftsvärmepump ctc master 1som är kopplad till en ctc lvesom ventilerar och värmer huset.


Nu behöver vi byta till en ivt595. Hållbarheten kan nog variera. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Jag har en år gammal CTC Master 1som har lagt av. Den gör varmvatten och värmer tilluften.


PBH Produkter AB:s Luftvärmeaggregat LVAC finns i två utföranden enligt följande: LVAC-E har ett eftervärmningsbatteri El på kW och ett och förvärmningsbatteri för glykolblandat vatten som ansluts till en frånluftsvärmepump. LVAC-E kan även anslutas till ett värmeåtervinningsaggregat CBX-XL och en. Komplett värmepump som ger värme, varmvatten, ventilation och återvinning.


Pumpen är lämplig för hus mellan – 2m². NIBE F3är en komplett frånluftsvärmepump för både nyinstallation och utbyte i villor eller motsvarande. Enheten ventilerar huset, levererar varmvatten och värme till radiatorerna eller golvvärmen.

Vi säljer flera modeller som kan anpassas till husets storlek och behov. I ett hus byggt under 80-talet eller senare är den vanligaste och enklaste lösningen för uppvärmning av hus och varmvatten att installera en frånluftsvärmepump. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies.


Här kan du se vilken IVT värmepump som ersätter din. Tystare och smartare än en frånluftsvärmepump ! Med kompressorn på utsidan av huset får du ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg