onsdag 25 november 2015

Poolvärmepump hydro pro 10

Den allra senaste modellen av poolvärmepump i högsta kvalité och ett modernt chassi i svart ABS. Stor tystgående nyutvecklad fläkt som minimerar ljudnivån. Passar stora och välisolerade pooler upp till. Thermopool från Poolstore. Invändig rund trappa, platssvetsad liner.


Klasik B pooltak från Pooltakspecialisten.

En väldigt tyst och effektiv poolvärmepump med högt COP-värde. Nu i nytt ännu bättre utförande. I lager (kan restnoteras). Hydro - Pro kW Black ABS. Kräver 10A säkring enfas.


Vattenanslutningar bakåt för snyggast montage. Vi lämnar års garanti på hela värmepumpen och .

För Pool upp till ca 45kbm , beroende på isolering och utetemperatur. Hej, Nu har vi använt vår pool ett par sommrar utan värmare och inser att det nog kan vara en stor fördel med en poolvärmepump för att nyttja poolen. Thank you for using HYDRO - PRO swimming pool heat pump for your pool heating, it will heat your pool water and keep the constant temperature when the air ambient temperature is at -to °C.


ATTENTION: This manual includes all the necessary information with the use and. Detta uppblåsbara Lay-Z Spa är extra mjukt och behagligt Det går snabbt och är enkelt att sätta upp dent. Du skall bara tillsätta salt och vatten till den integrerede klorinatorn, som härefter konverterar det till desinficerat och rent badvatten. Se video på Spabad Hawaii. Det är svårt att överdimensionera en poolvärmepump i Sverige.


Uppvärmningskapacitet på upp till 45m3. Webbutik med allt för ditt spa bad och pool. Mer om denna annons: Den allra senaste modellen av poolvärmepump i högsta kvalité och ett modernt chassi i svart ABS.


Vid sedan klockan 16:fredag d. Fas 230V, Horisontell, Display. Initial uppstart av enheten 7. Drift av skärmkontroll 8. Installation av körningsdata 9. Sprängskiss och underhåll Tack för att du använder .

En rejäl och tyst poolvärmepump i hög kvalité. Styrpanel med display kan monteras upp till 5m från värmepumpen. En av Europas mest sålda poolvärmepumpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg