onsdag 25 november 2015

Frånluftsvärmepump nibe fighter 310p

För att få bästa utbyte av värmepumpen FIGHTER. P bör Du läsa igenom den här Monterings- och. Skötselanvisningens avdelning ”Till Villaägaren”.


FIGHTER 310P är en så kallad frånluftsvärmepump. Det innebär att den tar vara på energin i ventila- tionsluften och använder den till varmvatten och för.

Kort beskrivning hur du hanterar värmepumpen. Generell inställning av värme. Vid bar fyll upp till bar. Påfyllningskran finns nertill på värmepumpen. Hemkomna från semestern märker vi att.


APPARATER I VÄRME- OCH KYLSYSTEM M M. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

ANORDNINGAR MED SAMMANSATT FUNKTION I. VÄRMESYSTEM, TAPPVATTENSYSTEM M M. Komplett värmepumpsaggregat som ger värme – varmvatten – ventilation – återvinning. Har Nibe frånluftsvärmepump instalerat i min nya lgh på kvm. NIBE visar hur – Vilka ventiler ska jag vrida på när systemtrycket sjunker?


Vattenvolym, vattenvärmare. Kompressorn till vår NIBE 3startar inte. Det är inga missljud eller så, utan den startar helt enkelt bara inte.


Inte ens lampan lyser som ska indikera att den är igång, elpatronen däremot är igång för fullt blås, 6kW ligger den och tuggar på konstant. Vi upptäckte detta efter att vi hade rengjort filtret till den . Jag har ändå haft samma fel gånger med 5-års intervall. Reparationsfirman ville inte avslöja om något visst fabrikat var sämre än något annat. Manualen till Nibe 3finns som pdf-dokument här på sidan.


KY-Utbildningen i Härnösand. Solenergitekniker med biobränslekompetens.

Energiberäkningar KY poäng (ENB.S). Om personer bor i huset är personer närvarande i medeltal. Byta av kompressor, förångare och expantionsventilsats samt en ventilationsrengöring och. Den är installerad i dagsläge och fungerar felfritt. Panasonic hamnar på listans andra och tredje plats med modellen Eoch 7skador samt Emed 3skador.


När det gäller frånluftsvärmepumpar är IVT åter högst i skadelistan med 7skador på modellen 490. Här har av skadorna gällt kompressorn. Nibe Fighter 310P hamnar på andra plats med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg