måndag 9 november 2015

Rökgasslang skorsten

Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Vi tillverkar flexibla insatsrör, skorstensrör, skorstensslangar och tillbehör till alla skorstenar, för skorstensrenovering, skorstensreparation och ventilation. Perfekt för dig som ska renovera ditt hus, reparera din skorsten eller bygga nytt. Köp insatsrör 1till lågt pris på nätet.


Dubbelmantlad insatsslang för att renovera skorsten.

Insatsrör hos Soliduct – Ventilations- och skorstensbutiken. Rekommenderas till bränslen som olja, gas, ve flis och pellets. Många småhus har en befintlig murad skorsten. Eller din öppna spis behöver konverteras till inbyggnadskamin. Något som tillför huset ett stort värde.


Om man ska installera en fristående braskamin eller inbyggnadskamin och inte har en skorsten , så kan det bli en dyr historia. Har man en fungerade och godkänd .

Kan skorstenen placeras mitt i ett rum på övervåningen eller bränner man sig på den? På en övervåning är skorstenen alltid s. Det finns alltså ingen risk att man bränner sig. Till den har jag köpt mm rökgasslang som är m lång. Bör man isolera slangen genom att köpa en grövre slang och lägga mm slangen i? Bör man fylla utrymmet mellan den grövre och den tunnare slangen med någon typ av mineralull typ Rockwool?


Min Wallas skorsten har anslutning för både . Ett lager syrafast stålband som korrugeras och falsas ihop. Brandklass: typgodkänd enl. Kondensrör för skorstenar.


Tacksam för tips och bilder. Jag har sett att man kan beställa ifrån sheidel. Där har de beskrivning på hur man gör.


För några år sedan så gjorde jag en liknande renovering i pannrummets skorsten. Rökgasslang syrafast 28mm, till samtliga Wallas.

Adapterplatta, Ytterdiam 111mm, innerdiam 65mm. Behövs vid byte till ny skorsten vid värmarbyte f . Kontakta butiken för att säkerställa att varan finns i lager. Observera att Wallas rekommenderar skottmonterad värmare. Att hänga värmaren i skorstenen är inte möjligt längre. Kompletteras med rökgasslang och 45mm.


Lager i butik: Välj butik. Lagerindikatorn är endast en prognos. Skorsten Wallas spis sidomontage. Varans tillgänglighet kan ej garanteras. Sidoskorsten som passar: Wallas 95DU För rökgasslang 28mm.


Vi monterar även kaminer och stålskorstenar från samtliga leverantörer. Vi har över års erfarenhet av skorstensrenoveringar. Vi utför även övriga murningsarbeten.


Efter många år utsatt för väder och vind kan skorstenar behöva muras om. Tomma fogar, söndervittrat tegel eller bara för att du vill ha en finare skorsten. Vi murar skorstenar i olika utformningar efter överenskommelse.


Renovering av rökkanal, metoder. Antingen monteras en flexibel rökgasslang , . Typ av metod: x Okulär kontroll Täthetsprovning Temperaturmätning Tryckmätning Annat. Not: Vid brandskyddskontrollen framkom följande: Pos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg