tisdag 10 november 2015

Elektro standard köksfläkt

Detta var en vanlig modell förr i tiden som nu ofta kallas för standard (std). Motorn sitter i köksfläkten och används oftast då ditt hus har självdrag. Har man självdrag kan man ansluta en köksfläkt till ventilationen ovan spis med automatspjäll, köksfläkten filtrerar matos genom fettfilter och kolfilter.


Hos os på Electrolux Home hittar du köksfläktar, så som kolfilterfläktar och extra tysta spisfläktar. Kolla in fläktar med den smarta tekniken Hob2Hood hos oss.

Tysta köksfläktar: Det finns ingen standard när det gäller köksfläktar och vilken nivå bullret bör ligga på. Om det är viktigt för dig att köksfläkten ha en tyst köksfläkt rekommenderar vi dig därför en modell med bullernivå på under dB. Detta räknas som en tystgående köksfläkt. Typ Kolfilter till köksfläkt. Den här produkten ersätter äldre produkter (1).


Vit fläkt i traditionell design med två hastigheter. Effekten regleras med tryckknappar och belysningen består av ett lågenergilysrör. Fläkten har ett aluminiumfettfilter och kan användas med kolfilter för recirkulering.

Maxkapaciteten är 3kubikmeter i timmen och fläkten har kallrasskydd. Den är centimeter bred och enkel . Det finns mycket man behöver tänka på när man ska välja en ny köksfläkt eftersom det finns många olika typer med olika funktion och finesser. De kallas även spisfläktar och . Välkommen till PriceRunner!


Dags att byta filter till din köksfläkt ? Här finner du reservdelar till Elektro Standard och mycket mer. Se alla våra reservdelar på vår webbplats. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Handen på hjärtat, när tvättade du filtret i köksfläkten senast? Här är bästa tipsen hur du rengör köksfläkten och får det som nytt igen! Köp metalltrådsfilter till Elektro Helios köksfläkt här. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman.


Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. Fläktar har antingen ett metall-,. När du köper en ny fläkt är det viktigt att du köper fläkt för just det ventilationssystem du har hemma.

Vi har satt ihop en fläktskola för att underlätta valet av fläkt. Huset värms upp av elradiatorer eller vattenradiatorer. Det ska göras rent varan- nan månad för att värmepumpen ska fungera bra. Det är alltså en uråldrig fläkt av standardtyp (typ 70-tal, Futurum), inbyggd i ett skåp med fläktslang upp till ett hål högt upp i skåpet.


Den platta synliga delen hade långa skruvar som jag lossat. De fäste dock inte i virket i skåpet utan gick rakt upp i plåtlådan med motorn inne i skåpet. Plåtlådan inne i skåpet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg