torsdag 12 november 2015

Brandspjäll ventilation

Det andra sättet är helt separata ventilationssystem för varje brandcell. Köp brandspjäll till ventilationen billigt på nätet hos ventilation. Stort sortiment av brandspjäll.


Produktstandar klassificeringsstandard och provningsstandard för spjäll. Luftbehandlingsinstallationens utformning utgör en del i det totala brandskyddet vilket ställer ett ökat krav på.

Backströmmningsskydd med brandspjäll. Vår verksamhet är inom ventilation och luftbehandling. ABC Vent är marknadsledande i Norden på Prelackproduktion av ventilationsprodukter . Spjället monteras i ventilationskanaler som genombryter bjälklag av betong eller lättbetong samt väggar av betong, lättbetong, tegel eller gipsskivor på stålregelstomme.


Ladda ner brandspjäll dimensioneringsprogram. Det cirkulära brandbackspjället ABC–SChålls i öppet läge . Soliduct Ventilation - när pris är lika viktigt som kvalité.

Brandbackspjäll ABC-SC 100. När en brand bryter ut skall inte branden spridas, samtidigt som röken effektivt skall avlägsnas från rummet där branden utbryter ifrån. I bostadshus är ofta kanalsystemet sammanbundet. Då kan man installera brandgasspjäll som styrs av rökdetektorer.


Att använda brandspjäll. Hej och tack för svaret, men på denna står det brandklass E6 dvs ingen klassning för isolering om jag förstår det rätt. Jag får väl ringa kommunen och fråga om det duger. Någon som är bra på brandklassning? Kopplingsbox som förenklar inkoppling av brandspjäll till HAGAB´s alla styr- och övervakningsenheter.


Möjliggör enkel parallell-koppling av spjäll. Från styrenheten kopplas en fyrledare in på . Stickprovskontroll görs av ventilationssystem, brandspjäll , utvändiga stängningsanordningar och manuella centraliserade fläktstopp samt förekommande indikeringar för ventilationssystem i inredning, maskinrum, lastrum och övriga . En vanlig lösning är att sätta brandspjäll mellan brandcellerna för att stoppa brandspridning. Generellt har både försäljningen av både brandspjäll och backspjäll ökat de senaste åren.


Tillsammans med våra brandspjäll har vi Sveriges bredaste sortiment för brandskydd i ventilation. On Control erbjuder produkter för styrning av larm (brandlarm, inbrottslarm) och ventilation.

Läs mer om våra produkter på vår hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg