torsdag 19 november 2015

Kakelugn uppsala

Vaksala kakelugnsmakeri arbetar i Uppsala med omnejd med kakelugnar, vedspisar, kaminer och skorstenar. Allt med fokus på det gamla och genuina. Företaget finns ett par kilometer utanför Uppsala i byn Skäve. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av en kakelugn , vedspis eller har någon annan fråga! Om du är intresserad av en kakelugn , kamin eller vedspis så är du varmt välkommen att ringa, maila eller kika in på vår hemsida!


Vi fokuserar på det gamla och genuina.

Baserat på de populäraste sökningarna inom braskamin, vedspis, kamin och kakelugn. Mariebergs Brasvärme i Uppsala AB. Eldabutiken, Villakomfort. Behöver du hjälp med en skorstenstätning eller renovering av en kakelugn. KAMIN I Uppsala AB är liten butik med mycket värme.


Vi ägnar oss åt försäljning och installation av Danska kvalitetskaminer (HETA) samt installation och renovering av skorstenar. Vi utför även putsning av fasader, renovering av badrum, lägger klinkers och utför mindre snickeriarbeten. Uppmärkt,nerplocka renskrapad och packad i kartong av fackman.

Kvinnor och män sittande i soffa, Östhammar, Uppland. Upsala-Ekeby AB var ett industriellt flaggskepp i Uppsala. Den mäktiga ishavsleran var här rikt representerad.


Undersökningar, som gjordes före industrietableringen, visade att Ekebyleran var ovanligt väl lämpad för tegel-, kakel- och keramisk tillverkning. Kakelugnsmakare Gustafson . Till tåget cyklar man på tio minuter och det finns bra parkeringsmöjligheter för bilen vid tåget. Det tar knappt min med tåg till Uppsala och knappt min till Stockholm. Huset har en öppen planlösning med en fungerande kakelugn centralt i vardagsrummet. Husdjur undanbedes på grund av allergi.


Historien handlar om en kakelugn tillverkad av Upsala Ekeby som stått i originalförpackning i över år i byn Vuollerim mellan Jokkmokk och Boden. Nu är den tillbaka i Uppsala. Jag tyckte hela berättelsen var fantastisk och smått otrolig. Det kändes som en kulturgärning att den skulle återbördas till tillverkningsorten . Observera att denna bostad är såld. Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:rum och kök, varav sovrum.


Välkommen till en fantastisk 2:a i anrika. Lugnt läge mitt i Uppsala med fönster mot innergård och klostergatan.

Fungerande kakelugn , högt i tak, charmiga tidstypiska detaljer. Fint KVIK-kök med egen ingång från trapphus. Endast minuter till tågen och centrum utanför porten. Huset är beläget i Knivsbrunna (Danmark) som trots sin närhet till stan erbjuder lantliga omgivningar med både åkrar och skog.


Kök och vardagsrum med kakelugn , . Hitta de bästa erbjudandena för villor kakelugn uppsala. Villa villa för den stora familjen: inte långt från uppsala, intill gunsta och i en liten bullerby. Stort och välplanerat hus med kakelugn - Trädgård i söderläge. Stort kök med matplats för många matgäster.


Stort vardagsrum med ljus tapet, burspråk och kakelugn. Rymligt sovrum med vitmålade väggar och kakelugn. En lägenhet som verkligen bör upplevas på plats. Vacker inramad innergård med flera uteplatser.


OriginalitemMaterial. Teknik itemTechnique. I Hjärtat av Uppsala finns nu denna sekelskiftesdröm med rymligt sovloft till salu. Denna sekelskifteslägenhet har en ljuvlig atmosfär. Här har man bevarat all charm från sekelskiftet så som takhöjd på en bit över tre meter, En fungerande och pampig kakelugn , djupa fönsternischer, fina trägolv och synnerligen vackra fönster .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg