fredag 20 november 2015

Canvac avfuktare

Avfukta rätt i din inomhusmiljö med våra avfuktare. När vi bygger hus idag har vi tyvärr glömt bort de naturliga luftdragen som fanns i husen förr. I vårt sortiment hittar du bra luftavfuktare från Canvac och Mitusbishi Electric.


Tankvolymen är på liter och du kan smidigt ansluta slang till en golvbrunn så slipper du att tömma tanken varje gång den blir full. Avfuktare Q Air D2har två fläktlägen och en ljudnivå på max dBa.

En smidig och lättskött avfuktare som har en kapacitet på liter. Passar i utrymmen upp till m² där lite enklare avfuktning krävs. Den klarar temperaturer mellan och C°.


Du kan smidigt flytta luftavfuktaren var den än behövs med handtaget. Q Air D1har en digital display med bl a timer, tyst läge och varnar vid full . Jämför priser på CanVac Q Air D1Avfuktare. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Med torka-tvätt funktionen kan du smidigt torka tvätt snabbt och energieffektivt. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Den digitala displayen visar den aktuella och inställda . Välkommen till PriceRunner! Snyggt designade luftavfuktare med digital display.


Passar perfekt i tvättstugan, källaren eller garaget. Nominell effektförbrukning. Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Letar du efter billiga produkter online inom kategorin CanVac avfuktare ? Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Vi jämför pris på alla populära produkter från alla stora e-handlare i Sverige.


Det gör att du både spar pengar och tid. Från Canvac levererar vi Q Air D1och D1avfuktare. Dessa aggregat har snabbt blivit populära mycket tack vare kompakt och faktiskt snygg design vilket gör att de inte likt andra plåtlådor sticker ut så mycket i tvättstugan eller källaren där de lämpar sig som allra bäst.

Avfuktare som enkelt kan flyttas runt från rum till rum i hela huset. Den smala designen gör den enkel att ställa intill väggen. Du kan också torka tvätt genom att ställa in avfuktaren på torka-tvätt-funktionen. Luftavfuktare - Canvac Q Air D14. Efter flera år av försäljnings succé och Bäst i Test utmärkelser har Mitsubishi VX 16 . En avfuktare kan inte bara förbättra miljön i källare, den är även effektiv som tvättorkare.


För drygt tio år sedan fanns det nästan bara luftavfuktare för professionellt bruk. Dessutom kan du ju flytta runt den så att den kan användas för flera olika ändamål, säger Niklas Lin vd för säljföretaget Canvac. De nya avfuktarna Q Air1och Q Air1har en hög.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg