torsdag 19 november 2015

Kanalfläkt östberg

Höljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. I stort sett har hela vårt sortiment swing-out utförande som underlättar service och rengöring. Gemensamt för alla fläktar är att de har väldigt hög prestanda och är av mycket god kvalitet. Våra fläktar uppfyller Erp-direktivet.


Kanalfläkt med cirkulär anslutning. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Östbergs webb.

Passar utmärkt som frånluftsfläkt. CK 3C en kanalfläkt för ventilation med hög kapacitet. CK 2A en kanalfläkt för ventilation med hög kapacitet.


CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning. Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager.


Kommer även med integrerat motorskydd. För varvtalsreglering kan transformator eller .

Isolerad kanalfläkt med cirkulär anslutning. IRE är utrustad med mm värme- och ljudisolering vilket gör den idealisk för hantering kall luft. Konstruerad att klara höga tryck och långa komplicerade kanaler.


Köp Östberg kanalfläkt LPKB 100C till lågt pris. LPKB 1C är en perfekt kanalfläkt vid krav av låg bygghöjd. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!


LPKB 1CEC är en liten och kompakt rektangulär kanalfläkt från Östberg. Den är perfekt vid krav av låg bygghöjd. Hög prestanda och driftsäker. Kompakt med hög kapacitet och verkningsgrad.


Motorn har isolationsklass F. AB är en av världens ledande tillverkare av fläktar såsokanalfläktar , väggfläktar, radialfläktar, takfläktar, frånluftsfläktar och värme. Fläkten har skyddsklass IP 44. Han insåg att det behövdes en ny typ av kanalfläkt på marknaden. Resultatet blev en revolutionerande idé.


Den nya uppfinningen var världens första cirkulära kanalfläkt med radialfläkthjul, ytterrotormotor och rak genomströmning.

Ventin : Ventilation för din villa. Utdragbar aluminiumkanal (3). LPK, Låg Profil Cirkulär. I en offert ska en Östberg CK 1AC- fläkt installeras med tyristorstyrning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg