måndag 30 november 2015

Återförsäljare thermia

Hur fungerar en värmepump? Thermias installatörer tar helhetsansvar. Det räcker inte med en bra värmepump.


Lång erfarenhet, marknadsledande produkter och kundernas förtroende är viktiga förutsättningar för att lyckas. Detta förstärkes ytterligare mot slutet av .

De förklarar avhoppen med bland annat missnöje över försämrad service och stöd till återförsäljarna från IVT. Vi hjälper dig med installation av den. En bra värmepump ska producera tillräckligt med varmvatten samtidigt som årsverkningsgraden är hög. En återförsäljare ska vara auktoriserad och . Pålitliga återförsäljare.


Det finns tre varianter av inomhuspaket att välja mellan. Vilket paket du behöver beror på förutsättningarna i din bostad.

Din återförsäljare hjälper dig att hitta den bästa löningen för just ditt hus. Vi har startat lite försiktigt men efter nyår drar vi igång ordentligt. Säljer, installerar och reparerar samtliga fabrikat.


Villor och större fastigheter. Säljer och installerar kompletta fjärrvärmelösningar till fastigheter och villor. Installation kylanläggningar.


Konstruktion samt teknisk . Det krävs mycket kunskap och erfarenhet för att bedöma vilken pump som ger bästa funktion och ekonomi för just ditt hus. Företaget har kompetens grundad på mångårig erfarenhet. Nibe-försäljaren anser att det räcker med kwh, eftersom pumpen går hela tiden då utan stopp och starter.


Stor-Stockholm med omnejd. Gällande värmepumpsinstallationer gör vi totalentreprenad med allt från demontering av gammal värmekälla och exempelvis bortforsling av oljetank, vi anlitar brunnsborrare, vi installerar och vi driftsätter. Denna utbildning genomförs med mycket högt ställda krav.


Vi som återförsäljare har totalansvaret för att du som kund ska bli nöjd. NYBYGGNATION, UNDERHÅLL, RENOVERINGAR, STAMBYTE i fastigheter, villor, fritidshus. KG Karlssons Rörledningsfirma AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg