onsdag 25 november 2015

Högfors värmeväxlare

Vatten från de båda kretsarna blandas således inte. HögforsGST:s sortiment omfattar både lödda . Våra resurser är stora och vårt sätt att arbeta skiljer oss i viss mån från våra konkurrenter. Här kan du läsa mer om våra resurser och vårt arbetssätt – och om våra resurser inom de två expansiva områdena fjärrvärme och fjärrkyla.


Vi är en del av miljörörelsen.

Vi kan med fog hävda att vi är en del av den globala miljörörelsen . HogforsGST - HELHETSGREPP INOM VÄRMETEKNIK. Det gör det möjligt att utnyttja fjärrkylans fördelar optimalt i alla typer av applikationer. Dessa lösningar offereras på förfrågan.


Tillkommande utrustning har två års garanti. Produkterna har lång garanti men kort leveranstid. Den håller miljön ren och förbättrar trivseln i boendet.

De finländska GST-värmecentralerna är planerade för anslutning av såväl enfamiljshus som stora fastigheter till fjärrvärme. Please select your preferred language. Värmeväxlare , varmvatten.


Styrventil, stäldon värmekrets. Framledningsgivare värme. Reglerventil tappvarmvatten. Givaranslutning, fjärrvärme tillopp och fjärrvärme retur. Filter, fjärrvärme tillopp.


Passbit värmemängdsmätare DN25x130mm alt. Därefter är GST- värmecentralen klar för användning. Fem års garanti och kort leveranstid. Förutom att vår produkt tål jämförelse kan du snabbt ta i bruk en egen GST- värmecentral!


Beräkningsprogram för värmeväxlare , Alfa Laval, version 5. Försäkran om överensstämmelse för CE-märkt fjärrvärmecentral, som gäller under. När fjärrvärmen släpps på, börja.

Centralen består av två stycken värmeväxlare som ser till att ni har både varmvatten och värme. På detta vis skiljs alltid vattnet ifrån . GST-värmecentralen är en tekniskt högkvalitativ, energiekonomisk, lätthanterlig och visuellt överskådlig produkt med enastående installationsegenskaper. Vi har successivt de senaste åren sett till att få ett flertal av våra produkter – från shuntgrupper till värmeväxlare och centraler – bedöma enligt SundaHus Miljödata vilket gör det lite . Fjärrvärmecentraler för anslutning till fastigheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg