måndag 16 november 2015

Parca norrahammar elpanna

Osby Parca erbjuder en bred serie av elpannor med uteffekter mellan och 4kW. För ännu högre uteffekter kan pannorna parallellkopplas. Osby Parca , beläget i skånska Osby, erbjuder en heltäckande produktserie för flera olika bränsletyper, såsom pellets, flis, olja, gas och el.


Här säljer vi reservdelar och tillbehör till EP elpannor från Värmebaronen. För närvarande är elpatronen ur funktion och uppvärmning sker med olja.

Kombipanna, fabrikat Parca Norrahammar , tillverkad år. Värmen distribueras via vattenburet system. Byggnaden värms delvis upp med direktverkande elvärme (en radiator).


Allmänt om elpanna : Verkningsgraden är drygt  . Fyll i informationen nedan för att skicka en offertförfrågan. KAP kan enkelt förses med elpanna i avvaktan pā fjärrvärme. Härvid mäste dock cirkulationspump installeras i hetvattenkretsen.


Tappvarmvattnet är dubbelväxlat från fjärrvärme- vattnet.

KAP är uppbyggd i skåp av vitlackerad stålptåt. Skåpets nedre del är utformat med ett rymligt apparatrum där . El 350-serien är även utrustad med en extra drift- termostat som kan användas om elektroniken av någon anledning skulle slås ut. Då uppnås av effekten. Elpanna med mikroprocessorstyrd reglerutrustning.


CTC levererar kompletta värmesystem. CTC, enbart originaldelar. Beställ idag - snabba leveranser! Under awecklingsperioden drevs gjuteriet av en konkursförvaltare. I det här arbetet deltog förutom tidigare . Få kostnadsförslag på tjänster, anmäl förfrågan online t. Befintlig fungerande elpanna Es Combi Parca Norrahammar önskas byta till ny elpanna.


Problem med överhettningsskyddet i elpannan. Vi har vattenburen värme, och en gammal elpanna från -8 Parca Norrahammar ES Combi. Titt som tätt löser överhettningsskyddet ut och vi kan inte hitta något mönster i när det löser ut och.


Expansionskärl, rostfritt. Vid sedan klockan 21:Wednesday d.

Vattnet kan värmas upp antingen med hjälp av en ved- eller elpanna eller med en värmeväxlare som är ansluten till fjärrvärme och cirkulerar med hjälp av en cirkulationspump. PARCA 3( Norrahammar ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg