måndag 23 november 2015

Värmeväxlare till pool

Pahléns värmeväxlare finns som rör- och spiralvärmeväxlare och är optimerade för hög kapacitet och lågt tryckfall. Pahlén har lång erfarenhet av dimensionering och värmeberäkning. Vårt beräkningsprogram för värmeväxlare kan med fördel användas som stöd i beslutsprocessen.


Värmebehovet för varje pool är dock unikt och påverkas av en rad olika faktorer t. Limma in PVC-limrör eller PVC-poolflexslang direkt i sekundärsidans unioner eller limma in en . Vi erbjuder ett brett urval av värmeväxlande för uppvärmning av din pool.

Med hjälp av dessa förlänger du din badsäsong genom energieffektiv uppvärmning. En värmeväxlare kopplas till exempel ihop med din bergvärmepump eller luftvärmepump . Nettopool säljer pool swimmingpool pooltillval och spaba kvalitetsprodukter till marknadens bästa priser. Med en värmeväxlare inkopplad till husets uppvärmningssystem slipper du koppla in en separat poolvärmare och sparar dessutom energi. Jämför priser och läs recensioner på Pooler. Välkommen till PriceRunner!


Fullt flöde med 50mm unionsanslutningar på sekundärsidan ( pool ) och 18mm kopparrör för hetvatten på primärsidan. Klarar både salt och klorvatten. Lättanvänd och kompakt modell för anslutning mot värmepanna (olja, ve pellets, gas), värmepump, fjärrvärme eller annan värmekälla.

Hög effekt och värmeöverföringsförmåga. Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support. Denna kompakta värmeväxlare kopplas direkt till värmepanna.


Värmaren är tillverkad av hållbara material såsom titan, vilket ger lång livslängd och är idealisk för pooler med salt. Värmeväxlare i rostfritt syrafast stål. Utan termostat och cirkulationspump.


För dig som har tillräcklig kapacitet i husets värmesystem så kan du värma poolen genom en värmeväxlare. Välja poolvärme för poolen ? Alla värmeväxlarmodeller kan installeras och . Vad behöver man tänka på? Här hittar du bra tips om poolvärmepump, värmeväxlare för pool och solfångare när du ska välja poolvärme till din swimmingpool.


Sett att man rekommenderar minst . Svenska Poolfabriken erbjuder högkvalitativ värmeväxlare till pool. Besök vår webbplats för mer information om modeller och pris. Njut av att kunna bada i poolen under en längre period med värmeväxlaren Zodiac Heat Line. Har du exempelvis en bergvärmepump installerad i ditt hus kan du utnyttja den för att värma din pool.


Plattvärmeväxlare specialdesignad för simbassänger i syrafast stål eller titan stål utförande. Levereras med demonterbara plattor för enkelt underhåll och med potential att öka värmekapacitet utan att behöva byta hela värmeväxlaren.

Speciellt dimensionerad för varje enskild anläggning för optimalt energiutnyttjande. May Nackdelen jämfört med en värmepump är att energiutbytet varierar efter väderleken och att det generellt tar längre tid för en solfångare att värma upp poolen. Det brukar även gå bra att värma poolen med hjälp av husets ordinarie uppvärmningsysten, under förutsättning att det är ett . En separat slinga är kopplad till pannans solfångar uttag.


Slingan med värmeväxlare drivs av en cirka pump som stängs av om pannan går under grader eller att utflödet efter värmeväxlaren är mer än grader. Styr den även manuellt för att inte elda i poolen om den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg