måndag 9 november 2015

Johanssons rör umeå

Vi arbetar med entreprenader och serviceuppdrag åt både privatpersoner och företag. Våra rörmontörer klarar av allt från små reparationer till stora ny- och ombyggnationer. Välutrustade servicebilar medför att arbetet utförs snabbt och effektivt.


För kontakt ring eller maila din närmsta filial: Luleå, Boden, Umeå eller . Vi utför allt inom rörarbeten såsom Rörservice, Dränering, Avlopp, Värme, Vattenledningar, Golvvärme, Industrimontage och pannor till både privatpersoner och företag i Umeå med omnejd. Din kompletta vvs-leverantör.

Johanssons Rör i Umeå AB är verksam inom Rörentreprenör, VVS i Umeå. Fortfarande kvalitativa kontorsmöbler till bra pris - med fokus på hållbarhet. Alla siffror anges i hela tusental. Resultat efter finansnetto. Galna idén: Målade huset som företagsbilarna.


Ett nymålat hus längs Storgatan i Umeå har väckt stor uppmärksamhet. I dag: Polis tog körkortet av rattfull. Stoppades under tisdagsmorgonen av polisen.

Umeå : Kraftig ökning av P- böter. Uppdrag av servicekaraktär utförs med fullutrustade servicebilar. Servicebilarna är utrustade för att klara av akuta situationer på plats samt mindre uppdrag med kortare varsel.


Som medlem får du rabatt på vs- arbeten och vs-material. Rabatten gäller i Luleå, Boden och Umeå , på ordinarie priser, . Om företaget BENGT JOHANSSONS RÖR AB i Umeå. Vårt arbetsområde är Umeå med omnejd. Vi har lång erfarenhet, korta beslutsvägar och jobbar alltid för att göra ett gott arbete och få nöjda kunder. Arbetar mot framförallt företag.


För mer information hör gärna av dig. Företagsinformation: Org. Du ska ha VVS-certifikat. Box: Address: Storgatan A. I Västerbottens län hittar ni Umeå som är den kommune.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg