fredag 19 augusti 2016

Byta fjärrvärmeväxlare

Det kan finnas många fördelar med att byta sin fjärrvärmecentral i ti och den främsta är att risken minimeras för att pumpen stannar helt. Den nya reagerar snabbare vid temperaturväxlingar utomhus och ger därför bättre komfort. Det finns många fördelar med att byta fjärrvärmeväxlare.


Inställningarna är enklare att sköta så att du lättare kan styra temperaturen och få precis den värmenivå du önskar. Om din gamla växlare är över år försvinner också .

Börjar din fjärrvärmeväxlare bli lite till åren? Då kan det vara dags att byta ut den – innan den går sönder. Troligen tickar din växlare troget i många år utan besvär. Men även trotjänare blir slitna efterhand. Styrventiler kärvar, pumpar tappar tempo och termometrar mister precision.


En växlare som är år . Just nu erbjuder vi dig som bor i området att byta ut din värmecentral till kampanjpris.

Ett snyggt, öppningsbart skåp samt montering och anslutning ingår i priset. En ny värmecentral ger en fortsatt trygg värmeleverans, tar mindre plats och har en värmereglering för bästa komfort och ekonomi. Dessutom får du två års garanti.


Följ med bakom kulisserna när vi byter ut en fjärrvärmecentral som troget tuffat och gått hos en kund sedan. Mälarenergi erbjuder felavhjälpning och om nödvändigt växlarbyte till en ny modern fjärrvärmecentral. Då ingår allt material och arbete i priset. Vi är anslutna till fjärrvärme från E-on. Häromdagen så var en E-ON tekniker hos oss och utförde den årliga servicen på värmeväxlaren.


Byte av fjärrvärmecentral, en ny eller ett alternativ Beiträge 15. Läckage i fjärrvärmecentral, hjälp! Kostnad byta värmeväxlare Beiträge 3. Många småhus har idag direktverkande elvärme. Fjärrvärmecentralen ägs av dig som kund. När centralen är äldre än år kan det vara en god idé att byta ut den till en ny modern anläggning.


En modern fjärrvärmecentral är liten och kompakt och har en snabb elektronisk reglering och energisnåla tryckstyrda pumpar. Genom att byta till en modern fjärrvärmecentral får du . Ett bra styrsystem underlättar och gör fastighetsförvaltningen effektiv. Men det finns anledning att tänka efter både en och två gånger innan man investerar i ny teknisk lösning. Klicka på bilden för att se den i större format.


Ett byte av styrsystem sker ofta i samband med andra åtgärder – slitna växlare, pumpar . De nya centralerna har en effektivare produktion av värme och varmvatten och är kvalitetssäkrade med P-märke som klarar hårt ställda krav. En central som är år eller äldre . Flänsen i varmvattenberedaren är utrustad med magnesiumanod och dykrör för a. Här värmer det varma fjärrvärmevattnet dels upp det vatten som cirkulerar i värmeelementen och dels tappvarmvatten till bland annat kök och badrum. Vattnet värms upp i en värmeväxlare. Priserna för nyinstallation och byte skiljer sig något åt.


Här är en kort översikt över grundpriserna, med och utan ROT-avdrag. Beroende på vilken lösning som är . Som fjärrvärmekund ansvarar du själv för din värmeväxlare. Om din fjärrvärmeväxlare inte är lika effektiv som den har varit, eller om den går sönder kan du beställa servicearbeten och reparation från oss. När din fjärrvärmecentral närmar sig år kan det vara bra att byta ut den innan den går sönder. En fjärrvärmecentral håller vanligtvis i många år men blir sliten efter hand och kan förbruka mer värme än nödvändigt vilket orsakar störningar i driften.


Vid byte av värmeväxlare åtar vi oss hela arbetet med demontering, bortforsling av demonterat material, installation och inkoppling. Du får en fungerande anläggning på ett tryggt och enkelt sätt. Du har möjlighet att ansöka om ROT-avdrag gällande installation av fjärrvärmeväxlare. Vid besöket får du en genomgång av din fjärrvärmecentral. Du får tips om hur du ska sköta fjärrvärmecentralen och vilka inställningar som du bör kontrollera emellanåt.


Byta Värmeväxlare - värmepumpar, -växlare, vvs, värme, pumpar, värmepumpsinstallation, bergvärme, rörmokare, bergvärmepumpar - företag, adresser, telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg