fredag 26 augusti 2016

Tätningstejp rör

Reparations- och tätningstejp. För extrema förhållanden, 1 luft- och vattentät. Stoppar läckage omgående. För isolering av kablar, sladdar och elektronisk utrustning.


För tätning och lagning av VVS, VA, rör och slangar.

Kan appliceras under rinnande vatten eller. Mycket effektiv för tätning av läckor i rör och kopplingar i vatten-, gas- och avloppssystem. Vulkaniserande tejp för hemmafixaren som lagar det mesta. Täta läckande rör och slangar på några sekunder. Med självvulkaniserande tejp kan du reparera läckor på VVS och slangar blixtsnabbt, den skapar en vatten- och lufttät reparation på bara några sekunder.


Scotch vulktejp stoppar och tätar snabbt och smidigt läckage från rör och slangar. Vulktejp till tätningar av rör och slangar. Flexibel tätningstejp för permanent skarvning, lagning och tätning av nätförstärkt polyeten med lösningsmedelsfritt häftämne av akryl.

P-märkt och typgodkänd SITAC för användning som skarvning av byggfolie av polyeten, avsedd för luft- och ångspärr. Används även för permanent skarvning och försegling av vindskydd . Tejp och Tätmassa för isolering och ventilationsrör. Undrar om det är ok att använda gängtejp för att täta kopplingarna vid min radiator eller måste man använda lin? Används som fukt och lufttätningstejp inomhus och utomhus.


Mångsidig och mycket motståndskraftig silikontejp för reparationer och tätningar av rör och slangar upp till. Självvulkaniserande silikongummitejp för extrema uppgifter. Linda tejpen med minst sträckning och överlappning. Tätning av genomföringar såsom rör och eldosor Produktfördelar: års åldersbeständighet Godkänd av SP SITAC och P-märkt för skarvning av . Lufttätande genomföringar för invändigt och utvändigt bruk.


Kan användas på fuktiga eller oljiga ytor och under vatten. Vi har olika typer av tejp beroende på användningsområde. Vi har till exempel riktigt stark och tuff tejp så som vävtejp.


Med den kan du tejpa och bunta ihop det mesta. Men vi har även tejp som lämpar sig bra för när du ska måla och behöver maskeringstejp när du ska måla men inte vill ha färgrester på glasfönster eller på. Tejp för montering av rörisolering.

Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring. Ett billigare och miljövänligare alternativ till fogmassa vid fönstertätning är tejp. Scotch tätningstejp är vattentålig och klarar temperaturer upp till 2grader.


För bästa montering rengör och torka ytan som skall tätas, linda sedan tejpen i gängans riktning, 6-varv, klipp eller skär av tejpen och skruva ihop rörkopplingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg