onsdag 10 augusti 2016

Säker vatten branschregler

Syftet är att minimera risken för vattenskador, legionella-tillväxt, brännskador och förgiftning och ge användaren en trygg installation. Reglerna innehåller dels krav på hur installationen ska utföras men ger även förslag på . Tidigare utgåvor av branschregler Säker. Vatten installation, tillägg och eventuella ändringar samt andra publikationer finns tillgängliga på säkervatten.


Målet med branschreglerna är att auktoriserade VVS-företag ska kunna göra installationer utan risk för vattenskador, legionellatillväxt, brännskador och förgiftning. VVS-installationer är en viktig del av en byggnads funktion.

VVS-montörer och arbetsledande personal har bransch- legitimation. Kunskap om lagstiftning, bygg. BRANSCHREGLER SÄKER VATTENINSTALLATION.


Utbildningen är till för auktoriserade VVS-företag, eller VVS-företag som vill bli auktoriserade. Säker Vatten ansvarar för utbildning i branschregler Säker Vatteninstallation. Det finns även en utbildning för VS-projektörer som arbetar på ett auktoriserat konsultföretag, eller som vill bli så.


För att uppfylla kraven för auktorisation . Den här filmen är till för underlätta samordningen mellan bygg- och VVS- entreprenören. Reglerna ställer krav på företag, personer och tillverkare i syfte att motverka risker för vattenskador, legionella, brännskador och förgiftning.

Anlita ett auktoriserat . En av nyheterna är en uppförandekod som blir ett krav på de auktoriserade företagen – Det känns fantastiskt att kunna visa upp resultatet av det vi kämpat med under så lång ti säger Fredrik Runius, teknikansvarig på Säker . Reviderade branschregler. Vann på avveier (Byggekostnadsprogrammet). Vattenskador för fem miljarder kronor per år är ohållbart. Bransjeregler Sikker Vann . Thomas Helmerson, Hampus Asp. Område: Nr: Avsnitt: Kompetenser: Nivå.


Läs mera om vatten säkra installationer med kopparrör med dolda, heldragna och synligt monterade kopparrör. Att följa branschreglerna är . Långsiktigt hållbara installationer. Oavsett om det gäller offentlig lokal eller småhus krävs ett fackmässigt utförande.


Fackmässighet innebär en trygghet ur säkerhets- och hälsosynpunkt, med det finns också . Status, varumärken, offentliga värden. Y skickade då en besiktningsman som sa att Rörgenomföring finns i golv, utförandet är inte gjort enligt branschregler ” i tvättstugan där bergvärmepumpen, golvvärmerören och inkommande vattenledn. Men för att en entreprenör verkligen . Folkhälsomyndigheten har beretts tillfälle att inkomma med synpunkter angående .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg