måndag 15 augusti 2016

Luftvärmepump mini

Praktisk och ekonomisk uppvärmning av din friggebod eller attefallshus. Vi listar luft-luftvärmepumpar som passar riktigt små hus. För oss på Polarpumpen är det viktigt att hjälpa våra kunder hitta rätt värmepump. Här hittar du de perfekta värmepumparna för mindre hus.


Vår första golvplacerade luftvärmepump med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

Jag har under en tid sökt efter en värmepump (inget hemmabygge, DIY) på en värmeeffekt på ca. Finns en massa uppgifter ute på nätet om att dessa skulle passa jättebra i ett passivhus. Men ingen kan hänvisa till någon tillverkare, det mesta är bara en massa teorier och idéer.


Jag håller på att bygga om ett uthus till verkstad som ska vara uppvärmt. Har funderat på att installera luftvärmepump eller kamin. Har dessvärre bara hittat luftvärmepumpar av modell större. Ytan som ska värmas upp är kvm.


Daiseikai 9: Garanterat varmt oavsett väder!

Värmeeffekt upp till kW. Luftvärmepump 5kW, lämplig för utrymmen upp till 250m2. Lättplacerad och energieffektiv. Inomhusenhetens kompakta format gör den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta.


MFZ smälter diskret in i . Kompakt värmepump (MSZ-SF) är den perfekta kompakta luftvärmepumpen för fritidshus och villor. Om du jämför denna värmepump med annat märke så ska du se till att värdena som presenteras är testade av oberoende testinstitut och inte bara är tillverkarens uppgifter. HeatForce poolvärmepumpar är välbyggda, tysta och. Välkommen till PriceRunner! Har du en luftvärmepump av äldre modell – eller valde du bara bort wifimodul när du köpte ny?


Sensibo Sky är en lösning som gör din befintliga anläggning smart. HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. VRV-utomhusenheter, var och en designad för att erbjuda den perfekta lösningen för olika situationer.


Platsbesparande lösning för bostäder och kommersiell tillämpning utan att kompromissa på verkningsraden.

Högpresterande värmepumpar för alla behov. Bergvärme, jordvärme och luftvärmepumpar. För villan, stugan eller fabriken. Vi hjälper dig med rätt lösning! Med våra KNOWHOW-tjänster för installation av värmepump kan du känna dig trygg när du handlar hos oss.


Huawei PLite Mini fodral (transparent).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg