tisdag 9 augusti 2016

Vedkassett öppen spis

Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen.


Samtidigt ges en effektiv . Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar.

Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Att sätta in en spiskassett i din öppna spis är en fantastisk investering. Du förvandlar då en öppen spis till en effektiv eldstad som ger ett rejält värmetillskott till din bostad.


På marknaden finns idag ett flertal kända fabrikat av kassetter och kamininsatser av vilka bl a kan nämnas Keddy, Jötul och Contura. Spiskassetter med öppen spis -känsla. För dig som vill förvandla din existerande öppna spis till en effektiv värmekälla och samtidigt behålla känslan av öppen el har Jötul flera spiskassetter.


Designade kassetter med luckor som kan öppnas och stängas för trivsel och värme.

Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! Contura iClassic Kamin-insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design. Contura iModern tresidig Med denna kamin-insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil.


En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn. Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Här på Kaminbutiken hittar du spiskassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis. Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis . Vi har en öppen spis mitt i rummet som vi aldrig använt.


Eftersom den står mitt i rummet så är den även öppen åt alla fyra håll, en pelare i. Storleken på kassetten avgör vilken effekt på uppvärmningen du får. Den största fördelen med att uppgradera din öppna spis med en spiskassett är att du höjer verkningsgraden från 5- till cirka. Med andra ord stannar värmen kvar i ditt . Tillbehör) Syftet med att leda in luft utifrån till för- bränningen är att motverka det undertryck som kan uppstå i hus med mekanisk ventilation. I normalfallet för spiskassetter är detta inte nödvändigt om man in- stallerar den i en befintlig öppen spis som är konstru .

För att få en välkommen värmevinst istället för en onödig förlust, krävs en modern , effektiv insats som Sverigekassetten. Med sin rymliga eldstad och stora vinklade glasytor ger Sverigekassetten samma känsla och upplevelse som en öppen spis. Skillnaden är bara den att du får mångdubbelt bättre värmeekonomi. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Vi bor i ett hus med öppen spis som inte har använts på flera år.


Vi har bott här i några år, och de som bodde här innan använde inte heller öppna spisen. Så jag undrar vad som gäller för att få börja elda i den igen? Måste sotaren komma och sota och besiktiga? Oavsett vilken spis du väljer i slutändan och om det är en öppen spis , eldstad eller kamin med eller utan skorsten så kan en leverantör eller butik ofta . En insats med sidoglas, tillverkad helt i gjutjärn för din öppna spis. En sprakande eld i den öppen spisen har alltid fascinerat oss.


Dessvärre är den öppna spisen en direkt dålig värmekälla. Badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har stor uteplats och förråd i källare. Fin öppen spis med vedkassett. Kök utrustat med diskmaskin.


Parkeringsplats precis vid ingång. För att vara i Spanien är huset utrustad med bra värmesystem. På bottenvåningen är det värmeslingor i golven och öppen spis med vedkassett. På ovanvåningen finns kanaler från kassetten på bottenvåningen samt direktverkande el-element.


ACn är också reverserbar dvs. Unik marklägenhet med 3rok, separat ingång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg