fredag 19 augusti 2016

Strålvärmare

Därefter överförs värmen till luften och man kan därigenom sänka temperaturen med bibehållen komfort. Zon- och punktuppvärmning. Värmestrålare värmer också direkt efter påslag. Frico halogen infravärmare IHW15. Bredstrålande infravärme.


Det är viktigt att du laddar ner nya prislistor och rabattbrev den april.

Strålvärmare för montering på campingflaskor. Mycket liten och lättflyttad värmare för förtältet, jaktpasset eller när man reparerar något ute och behöver hålla värmen. Panelerna är moduluppbyggda i längder och m. Valfri kulör kan beställas. Sektionerna som är stabiliserade med vinkelprofiler som hängs . Passar såväl inomhus som utomhus. Böjningar: strålvärmare , strålvärmaren.


Engelska: radiant heater. Leverantör: Lööfs Gasol AB.

Automatisk temperaturkontroll håller en jämn temperatur. Tillverkad av hållbar keramik för att tåla väderpåverkan. BH12T-värmaren är en enhet som motverkar frostsamling på den fotoelektriska detektorns . Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies.


CP2flaska passar för enkel uppvärmning. Terrassvärmare bordsmodell. STRÅLE a, om (ngt uppfattat på samma sätt som) ljuskälla: (åt alla håll) utsända starkt ljus l. Dom påminner också om en strålvärmare eller vad man nu ska kalla det, som var en typ av kupévärmare fast tre gånger så stor, och som man inte skulle ha i bilen utan i kalla rum. En sån fanns i storstugan uppe i Malå och då vi var där på vintrarna fick den där stå och gå i sovrummet.


Med ett konto kan du spara sökningar, följa föremål och lägga bud. Att bli kund går snabbt och medlemskapet är kostnadsfritt. Ett enkelt sätt att skapa konto och logga in. Ange även kontaktperson ovan.


HDRInfraröd strålvärmare - uppvärmningsapplikationer. Var än målinriktad uppvärmning behövs ger HDRvärmestrålning direkt från värmaren, den torkar och ger värme utan att luften runtomkring värms upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg