torsdag 11 augusti 2016

Golvvärme roth

Med vattenburen golvvärme får du en framtidssäker, trygg, flexibel och framförallt en mycket behaglig uppvärmning av din bostad. Tidigare känd som Lintech. Reglermotor för styrning av golvvärme. Kontrollenhet Basicline rumsreglering, Roth.


Rumstermostat Basicline, Roth.

För att se Roths hela sortiment klicka på bilden. Nyligen upptäckte vi att två slingor är kalla. Ena är för badrummet, det skulle hela tiden vara på och. Ingen cirkulation i golvvärme efter avstängning. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Tillverkarens artikelnummer,. Funktion, för styrning av golvvärme.

Storlek, 40x40x50mm (LxBxH). Utförande, med 26mm hullingar. Din VVS-butik erbjuder produkter som t. Vattenburen golvvärme är enligt många framtidens uppvärmningssystem. Chatta eller använd vårt Kontaktformulär. Den levereras färdigt sammansatt för till slingor med handreglage förberedda för montering av reglermotorer.


Roth golvvärme upp till. Denna produkt är anpassad till branschregler Säker Vatteninstallation. Kantisolering, m ClimaComfort, Roth. Användes tillsammans med ClimaComfort Systemskiva.


Golvvärme med flödesmätare. Till önskelistan Spara i önskelista. Har läst i alla forum och trådar men kommer ingen vart. Har för veckor sedan flyttat in i ett enplan trivselhus med hög takhöjd.


IVT 49vattenburen golvvärme i hela huset smat extra vvb på 300liter (fråga inte varför?). Lk Kopplingsplint för golvvärme.

PWM- kontroll med en period på minuter. Varma golv med golvvärme ger en härlig behaglig känsla att vistas på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg