onsdag 31 augusti 2016

Hällefors pellets

En kamin som du inte behöver skorsten till ! Vårt nytillskott Ekerum, är trots små dimensioner och ringa vikt en fullvuxen kamin med rejält pelletsförrå som ger lång brinntid och med samma höga verkningsgrad som våra övriga kaminer. Just nu kan du köpa vår pellets billigt ! Se även våra andra produkter på hemsidan. Avgränsa din sökning till.

Hällefors Ekobriketter AB. Pelletspanna istället för vedeldad. Har du anmält dig till Årsmötet?


Dessa produkter genererar miljövänlig, förnyelsebar energi med minsta möjliga påverkan på miljön. Vi säljer även pelletsbrännare från Ulma och . De är av Vit lantras korsning och renrasiga gotlandsfår. Olssons gräsfröblandning, kummin, svartkämpe och kärringtand och gödslas med pellets av hönsgödsel.

Vi arrenderar både åkrar och betesmarker. Vi tycker att det är roligt . Det är bara att bygga och låta din dröm bli sann. När du ska bygga bra, ja då är BOLIST att föredra. Här finns alla tillbehör och material till dina projekt.


Förutom ett brett sortiment av bra produkter erbjuder vi också kunskap, service och goda råd. Ströet består av rena träprodukter, som pellets , kutterspån eller sågspån. Gödseln hämtas sedan upp och nytt . Rumsbeskrivning: HERRGÅRDEN Nedre plan: Rymlig hall med klinkergolv. Rum med kakelugn och laminatgolv.


Personalrum med laminatgolv. Matsal med parkett- och laminatgolv. Restaurangkök med klinkergolv och kakel på väggar.


Groventré med plastmatta på . Vid tillverkning av pellets och briketter maler man ner trä till sågspån och torkar bort vattnet. Ju mindre partiklar träet består av, desto större blir ytan som kan oxideras och avge gaser.

Men det är ingen fara så länge man sörjer för god ventilation, säger Urban Svedberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg