fredag 26 augusti 2016

Golvvärme bygghöjd

Vår tunna golvvärme gör det möjligt att lägga ytmaterial direkt på. Lvattenburen golvvärme LK Lär anpassad för LKs mm rör och används ofta vid renovering av mindre ytor, såsom badrum, entré och tvättstuga. Golvvärmelisten är försedd med . Den låga bygghöjden gör systemet särskilt lämpat för renovering, tillbyggnad men även för nybyggnation.


Väljer du rätt material och meto kan du själv lägga golvvärme med låg bygghöjd.

Ser att LK har golvvärmeslang för låg bygghöjd , det finns både 8mm och 12mm. Pratade med en röris som sa att det kunde bli lite klen cirkulation på den som är 8mm. De sa att det förmodligen skulle funka men de rekommenderade den som är 12mm.


Det skulle väl inte säljas om . Lägsta bygghöjd för klinker med golvvärme på. Vid nybyggnation, då golvvärmeslingorna gjuts in i betonggolvet, adderas ingen bygghöjd. Energismart elektrisk golvvärme.

Avsedd för klinker och naturstensgolv. Större delen av året används värmen från det redan befintliga värmesystemet. När den ordinarie värmekällan är avstäng under årets varma perio går . PASSAR BäST FöR: - Redan isolerade golv. Flooré skiva – för lägsta bygghöjd.


Golv som ej behöver isolering. Rum där höjningen av golvet bör minskas. Tekniken bygger på tunna skivor klädda med aluminiumfolie. För golvvärme med låg bygghöjd. Folien monteras direkt på en plan yta med . Idag är det vatten eller el som strömmar i golvslingorna och värmer upp våra golv.


Lågbyggande vattenburna golvvärmesystem är en av höstens nyheter. Alleco självhäftande värmematta är lättarbetad och har en låg bygghöjd. Den passar alla underlag såsom betong, gips, trä mm.


Framförallt så är den lämplig för ytor som ska täckas med keramiskt material där det finns få hinder ivägen. Värmemattan fästes mot underlaget med en dubbehäftande tejp som är förmonterad på .

Det innebär att värmen förs ut i rummet via den stora golvytan med en relativt låg temperatur. Termostat med display och pil upp för mer värme och pil ner för mindre. Du får ett underbart skönt golv att gå på. Det blir snyggt och diskret. Du slipper element och rör - lättare att möblera.


Låg bygghöjd och renovering. Om du håller på med ett renoveringsprojekt har du möjlighet att lägga våra snabbregle- rande system på ett befintligt golv. Det kan spara tid och pengar åt både dig och dina kunder. Våra golvvärmesystem finns med ända ned till mm bygghöjd.


Fästelementet är förlimmad och fästs direkt mot plant underlag. Lägger man ett fiytande golv med golvvärmeskiva får man en total bygghöjd på ca 25 . Minitec elementet tillsammans . De har relativt låg systemkostnad och ringa bygghöjd. Passar i regel för hus uppvärmda med cirkulerande vatten.


Vattenburen golvvärme är oftast fördelaktig vid nybygge och större ytor, som hela hus. Radiatorvattnet måste dock passera en pump-shuntgrupp för att passa för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg