måndag 15 augusti 2016

Ljuddämpare fläkt

Utförande: Luftinjustering (7). För installationer med extra höga krav på ljuddämpning kan med fördel två ljuddämpare användas. Köp ljuddämpare till ventilation. Använd fast eller flexibel ljuddämpare för att dämpa ljudet i ditt ventilationssystem med bra resultat.


Fläkt Woods är en sammanslagning av två företag med en lång historia och ett starkt arv som vi är stolta över.

En mycket bra ljuddämpare i stål från tillverkaren Vents för den som stör sig på ljudet från sin fläkt. Denna ljuddämpare , dämpar ljudet bättre än både ljudisolerad . BDER-är en rak ljuddämpare med isolering bestående av 1mm stenull. Stort sortiment av ventilationsljuddämpare. Rektangulär ljuddämpare rektangulär lågbyggd ljuddämpare med dämpningsmaterial av glasull och cirkulär anslutning.


Funkar bra som fasen vill jag lova. Köpte då 900mm ljuddämpare (som nu ligger på vinden) och skillnaden är enorm. Visst man hör sugljudet på högsta fart men på lägre är det så gott som .

Bygga ljuddämpare till fläkt - Modifikationer och egna. Det medföljer en ljuddämpare till TrygghetsVaktens fläktar , men ibland kan du önska lite extra ljuddämpning och då ska du komplettera med den här produkten. Den här ljuddämparen ger extra ljuddämpning med upp till. Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment. Vi hjälper er möta allt tuffare miljökrav med god marginal!


Ljudhuvar och ljudskärmar. Areco Direct lagerför ett brett sortiment av ventilation från marknadens ledande tillverkare för att säkerställa kompletta installationer och leveranser med bra teknisk prestanda till våra kunder. Detta är ej nödvändigt när fläkt BASIC Wing. Inspektionsdörrar belägna på trycksidan efter fläkten får ej öppnas då fläkten är i drift. Dörren kan slå upp och orsaka personskada.


Installationsexempel, trycksida. Visar ljuddämpare BCDA monterad på fläktdelens (BCRB) trycksida. Tillbehör för denna produkt 33. In- och utloppsstos inklusive. Skyddsgaller för fläkt Noch N24.


Lindabs akustiska lösningar innehåller ett komplett paket med ljuddämpare som skapar ett tyst och behgligt inomhusklimat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg