måndag 15 augusti 2016

Luftvärmepump test

Du ska köpa luftvärmepump och vill snabbt få reda på vilken som är den bästa värmepumpen idag. Och du har kommit helt rätt! På denna sida kommer vi nämligen att titta närmare på vilka luftvärmepumpar som vunnit i testerna den senaste tiden.


Men du kommer också att få veta vilka saker . Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen.

Värmepumpen, är idag det vanligaste sättet att värma upp villan eller fritidshuset. Funderar du på att skaffa luftvärmepump ? Här får du en grundlig guide och en presentation av fyra bäst-i- test -modeller, tillräckligt för att kunna fatta rätt köpbeslut. Guiden och testet fokuserar på luft-luftvärmepumpar. Dessa är just nu våra toppval när det kommer . Viktigt att tänka på vid val av luftvärmepump.


En luftvärmepump är till för att värma upp utrymmen genom att ta värmeenergi (inte luft) från utomhusluften och skicka in den på insidan. Principen är densamma som den för kylskåp men processen går åt motsatt håll.

Den vanligaste typen av luftvärmepump är luft-luftvärmepumpen och det är . Deras tester av luftvärmepumpar kan ge dig vägledning när du står inför ett inköp. Energimyndigheten är den myndighet i Sverige som utför tester av energikrävande produkter. Testerna är opartiska, utförliga och trovärdiga. Testresultat kan guida dig i valet av värmepump. En värmepump , som har fått bra testresultat i oberoende tester är ett tryggt och säkert val.


På den här sidan finner du information om olika typer av testning och vilken märkning testerna leder till. Vill du veta vilka värmepumpar som har blivit bäst-i- test , hittar du det på:. Vilken luft- luftvärmepump är bäst i test ? Få upp till kostnadsfria offerter hos Greenmatch!


Välkommen till PriceRunner! Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Läs mer här om varför Panasonics luft luft värmepumpar är några av dem bästa på marknaden!


Men låt oss först kort upplysa om varför du bör investera i en värmepump överhuvudtaget. Genom att skaffa en luftvärmepump med modern teknik i form av nya kompressorer och hög värmeeffekt kan du spara mycket energi. I vissa fall kan du sänka din uppvärmningskostnad med upp till.


Detta visar bland annat test.

Oberoende tester av värmepumpar är viktiga för att du som kund ska kunna få reda på vilken produkt som är bäst i test och bäst lämpad för just din villa eller stuga. I testerna ingår bland annat en beräkning av energibesparingen som beror på värmepumpens effektivitet, husets energibehov och . EXTREMT LÅG LJUDNIVÅ HÖGRE. Rekordresultat i test för ny värmepump. En klimatsmart luftvärmepump har hög värmeeffekt o bör kunna fungera som luftkonditionering på sommaren.


När man ska investera i en luftvärmepump vill man gärna se ett test. Att jämföra produkter utifrån tillverkarnas specifikationer svara inte på frågan om vilken luftvärmepump som är bäst i test. Men testet ger inte heller alltid hela bilden.


Luftvärmepump test och luftvärmepump bäst i test är mycket . Dessa båda institut fokuserar till största delen på värmepumpens energieffektivitet och besparing när de avgör vilken värmepump som får högst betyg. På senare år har även försäkringsbolaget Folksam börjat jämföra olika värmepumpar mot varandra. De har en liten annan vinkling, där syftet är att hjälpa . När du ska köpa en värmepump , finns det en del saker att tänka på.


Här finns tester från vårt Testlab. Fokus i resultaten är energianvändning, funktion , buller och andra viktiga egenskaper. Den klarar bland annat av att värma upp ditt hem med hjälp av luften utifrån även då temperaturen är så låg som minusgrader. Den patenterade fläktlösningen gör dessutom värmepumpen otroligt tyst, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg