torsdag 11 augusti 2016

Jula luftvärmepump

Utomhusdelen är extra rostskyddad och utrustad med värmeslinga samt behovsstyrd avfrostning, vilket gör luftvärmepumpen till ett bra val i nordiskt klimat. Pumpen är utrustad med fem driftlägen, vertikal oscilleringsfunktion, timer, frysskyd automatisk avfrostning, automatisk omstartsfunktion samt turbofunktion och en mängd andra funktioner. Extremt effektiv inverterpump som är lämplig för utrymmen upp till 1m². Utomhusdelen ger bra värme även vid utomhustemperaturer ned till -°C och är utrustad med värmeslinga samt behovsstyrd avfrostning, vilket gör pumpen till ett bra val i nordiskt klimat.


Ska installeras av behörig kyltekniker.

Det handlar om en så kallad luft- luftvärmepump som omvandlar uteluften till värme i hemmet och som kan hjälpa till att sänka värmekostnaderna ordentligt. En luftvattenpump där man förbinder utedelen med innedelen med vatten som medium däremot kan liknas med en kyl eller frys. Men jag har då aldrig köpt en frys där jag själv fick förbinda kondensor och förångare och själv släppa på köldmedium. Nåväl, i veckan kom ett erbjudande på billig luftvärmepump hos Jula : Image Värt att prova tänkte jag, och slog till så där spontant som det händer ibland. MEN när jag läser instruktionen så stöter jag omedelbart på problem.


Image Var hittar jag lämpliga djur och växter å här års. Jag bor i norra Norrland . JULAs väggstativ ger dock ett kraftigt stomljud trots att jag har bytt deras gummikuddar till riktiga.

Den stora nackdelen är att snabbkopplingen ger en fix ledningsläng inte så kul med en slinga på väggen. Installationspaketet innehåller: innedel med värmeväxlare, utedel med kompressor samt fläkt med fjärrkontroll. Läs om fullständiga avtalsvillkor.


Ska utomhusdelen monteras på markstativ (rekommenderas vid yttervägg av trä) kan du köpa detta på JULA -varuhuset. Den var mycket högljudd så länge den satt på väggkonsoler, det blev mycket bättre när utedelen flyttades till markstativ. Av högsta kvalitet med en av marknadens bästa testresultat i energieffektivitet. Allting verkar fungera ok efter installation, men manualen som följer med är ett stort frågetecken vad gäller information hur man ställer in värmepumpen. Luftvärmepump - ventilation, luftbehandling, värmepumpar, vvs, värmepumpar, - växlare, nibe, luftvärmepumpar, badrum - företag, adresser, telefonnummer.


Värmeeffekt: kW (kW). Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Bruksanvisning för GSM-styrning av luftvärmepump.


Instrukcja obsługi modułu GSM do powietrznej pompy ciepła. User Instructions for GSM control of Air Heat Pump. JULA i Kristianstad är ett företag som bl. Om du funderar på att köpa en luftvärmepump eller behöver hjälp med att utföra service av luftvärmepump i Kristianstad så kan JULA sannolikt hjälpa dig.


Använd nedan kontaktuppgifter för att ta reda på mer om . Element, radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter.

Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. Hej nu är det så att jag har införkaffat en billig luftvärmepump från jula med snabbkopplingar som jag ska installera i mitt lilla hobby garage. Med forbehold om endringer.


Ved eventuelle problemer kan du kontakte vår serviceavdeling på telefon. Den 24:e släpper JULA sin nya katalog. Oavsett om ni söker luftvärmepump , kläder eller varför inte ett knivblock så hittar ni det hos JULA. Vi köpte luftvärmepumpen hos Jula , men modellen verkar ha utgått ur sortimentet . Har köpt en billig beg LL- värmepump.


Körde tillbaka gas och stängde av kranarna innan nermontering. Vissa säger att man bara måste vakumsuga andra säger att det bara är att tuta och köra ändå. Ett annat alternativ är att koppla in slangarna och släppa lite på anslutningen inne vid innedelen sedan pysa .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg