onsdag 26 oktober 2016

Harald nyborg växthus

Vitavias skuggnät skyddar mot solens strålar på sommaren men fungerar även som isolering mot kyla på natten och kyliga dagar. Det monteras lätt med en wire som ingår. Drömmer du också om ett eget växthus ? Läs vår köpguide för att välja rätt modell och storlek som passar just dig!


Poseidon växthus m² i kraftig svartlackerad aluminium.

Den låsbara dubbelhängda dörren är utrustad med ett kraftfullt cylinderlås. Med en sidohöjd på m har Hera full ståhöjd överallt och utrymme för höga växter. Det levereras med dubbla skjutdörrar med handtag och lås, styc. Venus växthus m² i anodiserad aluminium med aluminiumfärgad stomme och glas.


Det har en skjutdörr upphängd på hjul för lätt öppning och stängning. Vitavia Freya m² växthus med ny smart takdesign. Freja kombinerar alla fördelar med ett väggväxthus med ett fristående växthus som har större plac.


Dörren kan spärras i delvis öppet läge för ventilation.

Gaia Jumbo växthus kan monteras direkt ovanpå pall- eller odlingskragar. Tillverkad av anodiserande aluminiumprofiler och mm glas. Levereras med st ventilationsfönster. Under den varma perioden.


Merkur växthus m² i anodiserad aluminium med aluminiumfärgad stomme och glas. Merkur m² i aluminium är ett extra kraftigt växthus med grön stomme och polykarbonat. Det har dubbla skjutdörrar upphängda på hjul för lätt öppning och stängning.


Merkur 1m² i aluminium är ett extra kraftigt växthus med grön stomme och polykarbonat. Många husägares dröm är att ha ett eget växthus och kunna odla ekologiskt till hela. Harald Nyborg Sverige, Löddeköpinge. Veckans bästa erbjudande på Tiendeo.


Planera och spara pengar! Grönlackerat aluminiumväxthus som är hela 1kvm stort. Bellis-148G från Hobbyväxthus. Ett stilfullt växthus i aluminium.


Med dubbla skjutdörrar upphängda på hjul för enkel öppning och stängning.

Juliana Spiro Automatic Window Opener Rostfritt stål. Växthus i cederträ med murad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg