torsdag 27 oktober 2016

Toshiba värmepumpar

Klimatanläggningar och värmepumpar för hemma bruk samt för mindre kontor. Få värme på vintern och skön svalka på sommaren. Utmärkt teknik från kvalitetssäkra Toshiba. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner!


Deras Daisekai är väldigt popular och effektiv.

Standardsortering, Sortera efter mest sålda . Kända för hög effekt, stabilitet och miljövänlighet. Toshiba har 5års helgaranti på sina värmepumpar. Här hittar du allt om Toshibas luftvärmepumpar. Med service återfår värmepumpen en hög effekt och håller längre.


Se också till att ta god hand om din Toshiba. Dom fungerar väl vid låga temperaturer, är mycket effektiva och passar speciellt bra med braskamin. Ger värme ner till -30°C med unik luftrening och inbyygd elektrostatiskt filter.

Underhållsvärme mellan 5-13°C. Automatisk återstart och Nordenanpassad redan från fabrik . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Industriella värmepumpar , luftkonditionering och bioenergi-biobränsle.


Elegant toppkvalitet med hög verkningsgrad! Daiseikai har mycket hög verkningsgra. RAS-B10SKVP-E eller den större modellen RAS-B13-SKVP- E. En mycket driftsäker värmepump.


Fläktmotor till värmepump. Viftemotor til varmepumpe. Tuulettimen moottorin pumppuun. Levereras med KERAMISKA kullager. Till värmepumpens innerdel och ute-del.


Vi gör det lilla extra för att få ut mest effekt ur din värmepump. Modern och energieffektiv luftvärmepump med mycket tyst drift för att värma eller luftkonditionera huset. Observera att installation av luftvärmepumpar måste utföras av en certifierad installatör.


Detta är ett krav enligt svensk lag.

Det ska vara enkelt att spara pengar. I och med minskat energianvändande blir du mindre beroende av energi och därmed också mindre sårbar för prishöjningar från elbolagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg