tisdag 25 oktober 2016

Contura vridplatta

Med en Contura monterad på en vridplatta syns elden överallt. En enkel vridning riktar värmen och gemyten dit du befinner dig för stunden. Så nu kan din kamin från Contura sprida värme och ljus både vid middagsbordet och soffgruppen.


Vridningsvinkel och vridningströghet är inställbart och kaminen kan anslutas till . Denna anvisning innehåller instruktioner för installation av kamin på vridplatta.

Läs noga igenom anvisningen så att installationen görs korrekt. Med vridplattan ges möjligheten att vrida kaminen till önskad betraktningsvinkel. Beroende på installationsalternativ kan kaminen steglöst vridas 90° eller 180°.


Vridplatta Ljus och värme i hela huset. Värmemagasin Installera ett värmemagasin av powerstone och njut av värmen länge. Magasinet är dolt i kaminen.


Fläkt Med en fläkt monterad . Contura 556T med gjutjärnslucka är en täljstenskamin med stora sidoljus som visar mycket av elden.

Täljsten är naturligt värmelagrande vilket ger dig bästa effekt av din kamin. Den nätta formen på kaminen gör den mycket lättplacerad. Kaminen finns i svart och grått utförande. Contura 596T Style med gjutjärnslucka är en täljstenskamin för dig som vill ha ut mesta möjliga effekt. Den naturligt värmelagrande omramningen i täljsten kombinerad med extra värmemagasin i powerstone håller värmen långt efter att elden slocknat.


Med en vridplatta kan kaminen vridas steglöst 3grader (tillval). Braskaminen Contura 8är för dig som vill sticka ut. Placering på pelare, vridplatta , lucka till vedfacket, värmefläkt, kokplatta eller kanske med värmelagrande powerstone? Nu kan alla komponera sin helt egna, personliga braskamin. Eld gör hemmet levande och i dag är braskaminen en del . Contura 660T med vridplatta.


Contura 5Style har stora möjligheter till personlig anpassning. Finns det något sätt att få in tilluft till contura 660T utifrån om man väljer vridplatta ? Delbetala förmånligt med. Hur vill du ha din kamin?


På en pelare, en vridplatta , med lucka till vedfacket, värme- fläkt, kokplatta eller med värmelagrande powerstone?

Välj bland alla våra tillbehör och skapa din personliga stil. Det är smart med en ny kamin. En ny, modern braskamin från Contura har mycket bättre förbränningsteknik än äldre kaminer.


Contura 8på pelare är en nätt braskamin formad som en superellips och perfekt att lysa upp exempelvis ett hörn eller en annan svårmöblerad del av hemmet. Glasluckan är generös och visar mycket eld. Bilden visar 660T:med . Contura 520T är en liten och effektiv täljstenskamin och med sina 1kilo värmelagrande täljsten gör den sitt jobb!


Lotus Prestige Magic med vridplatta. Utförsäljning av vårt oeldade utställningsex. Priset avser hämtpris i vår Uppsalabutik, ring oss gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg