fredag 21 oktober 2016

Vandrarhem lövhagen nynäshamn

Lövhagens kaffeservering ligger beläget mitt i naturen och bara ett stenkast från havet. Här kan du avnjuta en kopp kaffe i våran vackra trädgård eller i det gamla ombyggda stallet. Vi erbjuder flera mysiga stugor eller rum i vandrarhemmet för dig som vill semestra eller stanna över natten.


Runt lövhagen finner du flera fina. Att bo på vandrarhem ger ofta en mysig atmosfär och skapar en närhet till andra gäster. Kanske föredrar du tält eller.

Nickstabadet Camping, vandrarhem och stugor. Lövhagen är ett lugnt naturområde några kilometer söder om staden Nynäshamns centrum. Här finns även stugor för. Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. I den trevligt ombyggda ladan finns flera rum, allrum och kök.


Omgivningen består av skog, ängar och härliga stränder.

Nynäshamn är en riktig skärgårdsstad och ligger nästan längst ner på den stora halvön Södertörn. Havets närvaro präglar staden, utanför hamnen ligger havet öppet och söderut ligger skärgårdens södra utpost Landsort med den stora fyren som du kan se på distansminuters håll. Styrelseledamot Nilsson, Barbro Ulla Margareta(år).


Tillgång till färskvatten och sopkärl. Vägbeskrivning Lövhagens parkering. Väg mot Nynäshamn , fortsätt på Järnvägsgatan, efter järnvägsbron höger in på Hamngatan. Mitt i den lummiga, stora trädgården ligger caféet som osar av färskt bröd. De bakar allt kaffebröd själva så inte undra på att det smakar himmelskt.


Lagom att antingen börja promenaden med eller att avsluta efter ett härligt dopp i det blå. Det finns även ett vandrarhem för den som inte är klar med att . Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. BolagsforPrivat aktiebolag.


Ledamot: Barbro Ulla Margareta . Mar Recensioner från Lövhagens Vandrarhem i Nynäshamn. Vandrarhemskartan är den nya smarta sajten för dig som söker vandrarhem i Sverige! Save up to on Hotels with KAYAK now! Ansvarig Barbro Ulla Margareta Nilsson år.


Bokslut, styrelse, F -skatt, telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg