onsdag 26 oktober 2016

Ventilationsaggregat med värmeåtervinning

Det mest kompletta ventilationssystemet kallas balanserad ventilation , ett FTX- system. Det är ett fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. VEX33 VEX34 VEX35 VEX3och VEX3- kompakta ventilationsaggregat ger energismart ventilation till bostadsventilation och annan komfortventilation. Då man önskar hög temperatur- och årsverkningsgrad av ventilationens värmeåtervinning , är ett ventilationsaggregat med roterande värmeväxlare den bästa lösningen.


Den roterande värmeväxlaren överför både värme och kyla, samt vid köldgrader även fukt från frånluften till tilluften.

Resultatet är energiekonomisk fräsch . Aggregaten med värmeåtervinning finns som vindsplacerade eller vägghängda och kan återvinna upp till procent av . Här kan du även beställa lösa ventilationsaggregat med värmeåtervinning. Pax Eos finns i två versioner, med eller utan förvärmning. Modellen med förvärmning (Eos 100H) ger en extra fördel när det är kallt ute: innan den kalla l. Köp produkter för ventilation , fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura.


Ett komplett sortiment av ventilationsprodukter för komfort- och industrianläggningar.

Aggregat utan värmeåtervinning - enklare och billigare installation! För bästa inomhusmiljö och ventilation bör du omsorgsfullt utforma ditt system och ta hänsyn till såväl ventilationsaggregat , eventuell värmeväxlare och alla andra komponenter som ingår i systemet och byggsatser inom ventilation. Hos oss hittar du färdiga . Som extra tillbehör, 3W . Hjärtat i ett FTX ventilationsaggregat är värmeväxlaren.


Flexit lämnar års garanti. De flesta ventilationsaggregat är utrustade med roterande värmeväxlare eller motströmsväxlare, det finns även andra typer av värmeväxlare som korsströmsväxlare, regenerativ värmeåtervinning mm. Fördelarna med ett nytt FTX ventilationsaggregat är många.


Balanserad ventilation med värmeåtervinning. Värmeåtervinningsaggregat med till- och frånluft säkerställer inte bara luftväxlingen i bostaden. Med effektiva fläktar och värmeväxlare med hög verkningsgrad har man god luftkvalitet till låg kostnad. Samtliga Systemairs aggregat har den senaste tekniken som t ex EC- motorer.


I ett från- och tilluftssystem med värmeväxling, FTX,. Vid en värmeåtervinning på över procent är tillförsel av värme. I alla våra aggregat är värmeåtervinning medtänkt från början.

Ventilation med värmeåtervinning. Därmed ventilerar anläggningarna inte bara byggnaden, utan utnyttjar också energin i frånluften för att värma upp den friska luften som tillförs. Våra intelligenta aggregat anpassar sig efter tid på dygnet, årstiderna och vädret.


Vi har satt ihop ett paket av komponenter med hög kvalitet och där grundbulten i systemet är vårt Temovex ventilationsaggregat (FTX) som återvinner upp till av den förbrukade luften. Att välja RECVENT skall vara precis lika enkelt som att välja rätt lösning för ditt kök eller ditt badrum till ditt nya hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg