torsdag 13 oktober 2016

Torv stallströ

RS Mustang erbjuder stallströ i form av torv , kutterspån, torvmix, pappersströ ( dammfritt), halmpellets, kutterspånpellets, och krossad halmpellets. Ha god hygienisk kvalité. Vi tillverkar vårt eget torv och har därmed en direkt kontroll på att vi håller den jämnaste och högsta kvalitén. Ren soltorkad naturprodukt utan tillsatser.


Låg dammbildning och god förmåga att binda luktämnen, näring och fukt. Lättarbetat, du mockar ut .

Beställ ströprodukter från Holmebo Torv ! Torvströ passar bra som stallströ för hästar, kor och höns. För dig som vill ha kvar den fräscha doften av skog som spån ger, men samtidigt vill ha ett strömedel som komposteras snabbare. Stallströ av naturtorv med bra uppsugningsförmåga! BMR Produkter AB producerar och förädlar växttorv, torvströ, torvblock, störprodukter och torvmix.


Företaget ligger i Malmbäck, i de västra delarna av höglandet, vilket är helt idealisk för produktion av torv. Det som gör torv så unikt som stallströ är uppsugningsförmågan och förmågan att binda illaluktande gaser. Detta gör att stallmiljön förbättras och att luften blir friskare.


Dessutom binds växtnäringsämnen till torven och du får ett högvärdigt gödselmedel.

Används som stallströ och jordförbättring. Nu kan vi även erbjuda stallströ löst i containrar! Kjells son Dan Johansson som bildade Söftesmåla Naturtorv AB.


Nu kan du beställa spån och torv hos oss via internet, och få det hemlevererat! Det går även att beställa ved. Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi lagerför stallströ produkter såsom torvströ, kutterspån, spånpellets, halmhack, halmpellets och halmkross för alla djurslag. På HästNet hittar du alla Strö och spån och alla leverantörer av Strö och spån.


Alla produktionsmaskiner är traktordragna. Upp till produktionscykler på samma mosse är möjliga att uppnå på en sommar. Frästorvmetoden tillämpas för energitorvproduktion och för produktion av odlingstorv och stallströ.


Ladda ner klimatrapporten: Emissioner av växthusgaser från brukad torvmark i areella näringar. Forskning inom torvområdet initieras av systerorganisa-tionen TorvForsk – Stiftelsen Svensk Torvforskning i samverkan med Branschföreningen Svensk Torv. Vårt breda sortiment används både till hästar, kor, grisar, fjäderfä och andra boskapsdjur. Vi kan leverera lös torv i bulk eller packat i balar om 1liter (små balar) eller 3liter (stora balar). Välkommen att kontakta oss!


De packas i miljövänlig plastsäck, lastade på pall som sträckfilmas. I vår torvfabrik förädlas torven till en perfekt nästintill dammfri sållad torv som är förträffligt att använda som stallströ.

På sommaren skördas torven och får .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg