torsdag 27 oktober 2016

Landstinget uppsala upphandling

Förbrukningsmaterial till fem landsting upphandlas av Varuförsörjningen. Landstinget upphandlar förbrukningsmaterial via Varuförsörjningen. Offentlig upphandling av tandvår utrustning för dito, friskvår rehab, handikapphjälpmedel, hälsovår hälsovårdstjänster, sjukvårdstjänster, laboratorieprodukter, läkemedel, medicinskt förbrukningsmaterial, medicinteknisk utrustning, m m. Länsstyrelsen är en egen upphandlande myndighet.


Vi gör inköp och upphandlingar av varor och tjänster, till exempel kontorsmaterial och skyltar samt undersökningar och utredningar.

Vi har offentliga upphandlingar inom ditt affärsområde och presenterar nya upphandlingar - varje dag! Uppsala läns landsting är en stor upphandlare. Hitta, bevaka och vinn upphandlingar med hjälp av Offentligaupphandlingar.


Med vår bevakningstjänst håller du dig ständigt uppdaterad om alla svenska och europeiska upphandlingar. Du kan välja att bevaka . Utredaren rekommenderar i stället att Akademiska sjukhuset och den . De landsting och den kommun (Gotland) som samarbetar i upphandlingsfrågor bildar en upphandlingsregion.

Inköpsfunktionen leder du via en ledningsgrupp bestående av de chefer som arbetar med inköp och upphandling inom koncernens olika förvaltningar. Förvaltningsrätten bifaller ansökan och förordnar att upphandlingen ska göras om. Postadress Besöksadress Telefon Telefax Expeditionstid. Tung lastbil till ledningsnätssektionen.


Därefter vill man dela upp resterande arbete i ytterligare fem faser med upphandling av verksamhetsnära IT, etablera en ny IT-organisation på kommunledningskontoret samt. Det innebär att samordna och tillsammans med många andra aktörer samverka inom områden som transportinfrastruktur, näringsliv och arbetsmarkna besöksnäring och folkhälsa. Aktuella upphandlingar under offentlig upphandling. Upphandling av en tung lastbil till ledningsnätsektionen. Chefsjuristen rundade lagen.


En av landstingets högsta tjänstemän – chefsjuristen Jens Larsson, rundade lagen om offentlig upphandling när han såg till att ge ett företag jobb på bygget med Skandionkliniken – utan upphandling. Inför nästa miljardupphandling finns dock stora frågetecken. Olika journalsystem samtalar inte med varandra över landstingsgränserna. Vi glädjer oss åt att vinna detta ramavtal i skarp konkurrens med ett stort antal välrenommerade managementkonsultföretag.


Det är klart problematiskt. LIF - de forskande läkemedelsföretagen.

LOU - lagen om offentlig upphandling. SKL - Sveriges kommuner och landsting. SLL - Stockholms läns landsting. SOU - statlig offentlig utredning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg