måndag 24 oktober 2016

Värmekabel golvvärme

Ebeco har golvvärme för alla typer av rum och golv. Vår golvvärmesystem sprider värme i. Då kan du köpa vår golvvärme komplett med installation, snabbt och bekymmerfritt. Värmekabel på trumma i kit med tillbehör.


Bra val för klinker och natursten.

Tålig och effektiv värmekabel , perfekt för ingjutning i betong. Passar utmärkt som värmekälla även i uterummet. Elektrisk golvvärme innebär att man leder elektrisk ström genom ett motstånd t. På grund av resistansen (Ohm) i motståndet uppstår en Ström ( Ampere), spänningen (Volt ) tillsammans med strömmen ger i sin tur en Effekt ( Watt).


Denna effekt avges i form av värme. Golvvärme med el finns i olika varianter . Frostskydd och isfria tak med bra värmekabel.

Tunn värmekabel och enkel inkoppling. Termostat (Digital Termostat T2NRG-DM), givarslang, övergång 10–och limstavar ingår. När man skall installera värmekabel på ett golv bör man tänka på följande: Vilken effekt per kvadratmeter man skall ha dvs. Vilken typ av värmekabel behöver jag för min golvvärmeinstallation?


Isolations- och resistansmät alltid värmekabeln före och efter förläggning, före eventuell inspackling samt före det att golvbeläggningen påföres! Resistans och isolationsmätning av värmekabel är något som måste göras så väl för garantin som att det är viktigt att man inte använder en skadad kabel. Kimas värmekabel passar både för klinkers och trägolv, inomhus eller i uterummet. Det betyder att vid en kall . I elektrisk golvvärme omvandlas elektricitet till värme i en värmekabel som läggs nära ytskiktet, oftast kakel i exempelvis kök, badrum eller hall.


Se gärna Kimas warm floor mat kit, med en matta av värmekabel. Idealisk för mindre utrymmen och för ingjutning. EBECO F-självreglerande värmekabel metervara. Till önskelistan Spara i önskelista.


Våra produkter är helt fria från PVC. Den förläggs i träbjälklag, betong .

T2Blå – tunn, smidig värmekabel. Självbegränsande värmekabel för golvvärme , kan kapas var som helst, kan förläggas på vilket underlag som helst, följ alltid de rekommendationer som levera. Elgolvvärme finns i olika varianter men kan huvudsakligen delas upp i fyra huvudtyper.


Oftast läggs elektrisk golvvärme under klinker i till exempel badrum eller kök. Men på senare tid har det även blivit allt vanligare att det installeras under trägolv så . Kopplingsledning till elcentral, jordning mm. Apply filter: Apply filter.


Det finns inga produkter som matchar urvalet. Det ger en jämn fördelning av värmen då värmekällan är jämnt fördelad i rummet till skillnad från t. Andra fördelar är att rummet enklare kan möbleras då inga radiatorer kan vara i väge eller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg