torsdag 20 oktober 2016

Vedspis reservdelar

Vi har massor av reservdelar till vedspisar. Vi försöker ha så mycket som möjligt i lager. Vi kan också hjälpa er med att gjuta upp nya delar. Kontakta oss och berätta vilken vedspis du har och vad du behöver. I vårt sortiment hittar ni reservdelar som brännjärn, cisternjärn och roster.


Måttbeställning = Vi behöver mått för att tillverka denna del.

Vanliga spistillverkare är: Husqvarna, . Här säljer vi reservdelar och tillbehör till gamla vedspisar och vedkaminer från Husqvarna. Hos Spis och Kaminboden finner du reservdelar till vedspisar. Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er. Ett av Sveriges största och bästa reservdelssortiment för både vedspisar och köksspisar. Tillbehör som brännjärn, roster och roser till mängder av spismodeller.


Beställ reservdelarna till vedspisen Norrhult från oss. Mängder med tillbehör för alla slags vedeldade spisar från Norrhult och till Sveriges bästa priser.

Tirolia vedspisar , kökspannor och reservdelar. Sveriges vanligast förekommande moderna vedspis eller kökspanna kommer från Tirolia. AB Hans Forsman sålde dessa i över två decennier. Har du en sådan är vi övertygad om att du är både tillfreds och imponerad . Har sökt lite på forumet men inte hittat någon info. Självklart kan vi inte lämna garanti om reservdelar men vi gör vårt yttersta för att lösa era behov.


Här är ett urval av reservdelar som vi har: Samtliga delar till Conturas och Handöls eldstäder. Gå till senaste inlägg på denna sida (längst ner) . För den kund som hellre vill ha nytillverkat finns en vedspis med fyra olika mönster som kan anslutas från både spisens ovansida eller baksida. Har du en gammal vedspis , kamin eller skorsten i behov av renovering hjälper vi så klart till.


Om du kikar in under fliken Våra produkter ser du hela vårt. Och söker du brandskyddsprodukter eller tillbehör har vi det också, liksom de flesta reservdelar och tillbehör du kan tänka dig. Med ett undantag: Den gröna standardspishällen är totalt krackelerad och eländig.


Det säljs ju mycket reservdelar till vedspisar men någon hel häll har jag inte hittat. Reservdelar till pelletsbrännare Nymo 15 2och 3typ styrkort,roster( pelletskopp),fotocell, termovakt, plastslang(D65mm), skruvmotor till matarskruv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg