onsdag 19 oktober 2016

Nynäshamn skärgårdshotellet

Skärgårdshotellet i Nynäshamn är drömplatsen för sjöbusar och landkrabbor. Koppla av i vår avslappnade skärgårdsmiljö där havet lugnar och själen får ro. Hotellet ligger knappt minuters bilresa från färjetrafiken till Gotland.


Titta på bilder och läs 9recensioner. Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. På sluttningen ovanför hamnen i Nynäshamn med härlig utsikt över.


Nynäshamn är en riktig skärgårdsstad och ligger nästan längst ner på den stora halvön Södertörn. Havets närvaro präglar staden, utanför hamnen ligger havet öppet och söderut ligger skärgårdens södra utpost Landsort med den stora fyren som du kan se på distansminuters håll. Trevligt skärgårdshotell.


Härligt inredd frukostmatsal.

Du får tillgång till gratis Wi-Fi och parkering. Vissa rum har även en sittgrupp och en balkong med . Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Jämför alla de främsta resesajterna på en gång.


Rankat av från 7recensioner. I fredags firades jubileet. Ansvarig Marita Andersson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Telefon, Användare, Operatör, Typ.


Ja, registrerad för F-skatt. Located in Nynashamn , this hotel is close to and more! Människor sitter till bords och äter, i förgrunden skålar med räkor.


Kom förbi och njut av räkor, både vanliga och rökta, västerbottenpaj, pain riche, ostar och frukt. Det kommer också att vara en skönsjungande trubadur på plats. Begränsat antal platser, endast förbeställning.

Bolaget skall bedriva hotellverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Recensioner-Familjärt och prisvärt hotell nära centrum i Nynäshamn. En upplevelse för den som älskar skärgår hav och har upptäckarglädjen kvar.


Havsdetaljer över hela hotellet som bidrar till dess unikhet och härliga stil - drömplatsen för sjöbusar och landkrabbor. Read reviews from other travellers. Drömplatsen för sjöbusar och landkrabbor.


Vi erbjuder rum i fyra kategorier- Enkelrum, Tvåbäddsrum, Dubbelrum och Trebäddsrum. Hos oss ingår alltid en härlig frukostbuffé, trådlöst Wi-Fi och fri parkering. Upplev skärgårdskänslan som bäst .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg