tisdag 18 oktober 2016

Söderby rör

Vi är idag anställda, inklusive kontorspersonal och hanterar det mesta i branschen förkommande typer av arbeten. Till vårt förfogande har vi stycken . Visa fler bolag på denna adress. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 2miljoner.

Ansvarig Kent Erik Eriksson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Bolaget skall bedriva VVS-arbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Ja, registrerad för F-skatt.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Antal anställda, 1 , 17. Rörelsen omsätter cirka miljoner kronor. Avdelning: Förvärv och avyttringar.

Aktiekapitalet i KSEK er 100. Värmepumpar Vi är återförsäljare för NIBE värmepumpar. Ni kan vända er till oss för energiberäkning och naturligtvis kompletta installationer som inkluderar allt från borrning till färdig anläggning.


De tar över hela verksamheten vid årsskiftet, det skriver företaget i ett pressmeddelande. De jobbar med både nyproduktion . Det funkar både som inspiration och kataför kundens beslut om produktval. Badrumsrenovering är inte enkelt för konsumenten. Ett av husets viktigaste utrymmen blir upptaget under en ti någon. Under april månad kommer Boservice att ansvara för utbyte av rökluckor i höghusen.


De gamla kommer att demonteras och nya monteras. Framkomligheten i trapphusen kommer tidvis vara begränsa anslag kommer att sättas upp i trapphusen. Vi hjälper gärna er studenter med allt ifrån att by. Vi på Comfort i Uppsala är ett studentvänligt VVS-företag! Låt oss bygga ditt drömbadrum, . Kylkompanjon (alla i Sverige).


Ett antal förändringar gjordes både i styrelsen och i koncernledningen. Söderby rör i Uppsala AB.

Vid årets slut bestod styrelsen av sex ledamöter: Carl Johan Falkenberg, Leif. Gustafsson, Mats Jönsson, Young Kim, Anders. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella kunder!


Att skapa en egen presentation är helt gratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg