fredag 7 oktober 2016

Tralltvätt bäst i test

Vi har testat högtryckstvättar. Utöver detta har vi även testat specifika områden genom mer extrema utmaningar. I våra mänskliga sammanställningar kan du enkelt se vinnarna och få värdefulla tips inför ditt köp!


Vilken är egentligen bäst ? Jag fick vara väldigt försiktig när jag skurade eftersom jag har klätterväxter mot planket. Vill minnas att det är natriumhydroxid som används .

Enkelt och smidigt för dig som konsument. I år tänker jag INTE skrubba verandan! Råd och Rön hade ett bra test förra våren. Både Kärcher och Alto är kvalitetsmärken.


På många andra märken kan det vara . Det har aldrig varit enklare att rengöra en altan. Trämaterial utvändigt utsätts ständigt för svår nedsmutsning och behöver rengöras regelbundet för att bevara ytan. Produkten rengör effektivt tryckimpregnerat trämaterial såsom t.

Tralltvätt är det första steget i BIOkleens träskyddssystem. Både konsumenter och offentliga miljöer behöver ett hållbart virke med prestanda att klara hårt utsatta miljöer och som även håller sig vackert i många år. Malmö stads gatukontor tog på sig uppgiften att testa olika typer av virke och ytbehandlingar på bryggor i Öresund.


Studien har utförts i samråd med SP . BYGGFIXA har testat maskiner. Vanlig tralltvätt fungerar bra, men en del vill använda högtryckstvätt. Då måste man se till att det inte blir alltför högt tryck som skadar fibrerna i träet.


Det finns speciella munstycken man kan sätta på. Sedan är det bara att sätta sig och njuta av trädäcket. I ett eller flera år, tills det är dags att behandla igen. Läs vårt test nu, så vet du vilken högtryckstvätt som är bäst och mest prisvärd.


Att bygga en snygg terrass till huset är bland det mest populära man kan göra. GrönFri är det som har funkat bäst. MEN, det håller bara två månader på vårt trädäck och en dunk på . Så rengör du din altan på bästa sätt.


Gör en blandning av vatten, kaustiksoda och tapetklister. Häll ut över altanen och låt stå någon timme.

Jo, tapetklister binder vattnet så det inte rinner bort från altanen så fort, och blötläggningen av . Testfaktas laboratorietest av sju märken visar dock på stora skillnader i tvättkraft och uthållighet. Den billigaste modellen tappade procent av tryckkraften redan efter några timmars användning. Här hittar ni användartips för hur du rengör din altan på effektivaste sätt.


Högtryckstvätten förhöjer trädgårdsslangens effekt och är samtidigt vattensnålare. Kan man göra det med såpa. Cuprinol tralltvätt är en saneringsvätska för trall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg