måndag 10 oktober 2016

Tylö bastu återförsäljare

Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu , dusch och ångbad. Basturum från Tylö ger en rad olika bastulösningar för dig som ska installera en bastu. Alla basturum levereras i monteringsfärdiga paket som är . Har du frågor kring Tylös produkter är du välkommen att kontakta oss eller en av våra Tylö återförsäljare.


Bastu , brasvärme och bad kan vi på Bastuspecialisten!

Du kan köpa en stor del av vårt sortiment här i vår E-butik. Jämför priser och läs recensioner på Bastu. Välkommen till PriceRunner! När du skaffar bastu gör du en investering i välbefinnande och hälsa för dig själv och dina vänner och familjen - vi hjälper dig gärna finna rätt bastuSom återförsäljare av bastu från välkända Tylö vågar vi garantera en hög kvalité. Du kan själv eller tillsammans med vår personal planera placering och skapandet av bastu i ditt . Sense Sport är ett bastuaggregat som ger en snabb och behaglig värme med en exakt temperaturkontroll.


Aggregatet passar till en bastuvolym på mellan 4- 8m³ och har inbyggda vred för tid och temperatur på aggregatets framsida så man lätt kommer åt att justera. Här finns bastuaggregat, bastupanel och tillbehör till bastun.

Tylös samtliga aggregat värmer upp ditt basturum upp till dubbelt så snabbt som övriga aggregat. Tylös unika smarta luftcirkulationssystem med dynamiska luftkammare fördelar effektivt varmluften tillsammans med den patenterade funktionen ”delad effekt” som ger energibesparingar på upp till. Njut av en varm och torr bastu om du föredrar det traditionella skandinaviska sättet att bada bastu.


Temperaturen ligger vanligtvis mellan 75–°C och luftfuktigheten på 5–. Förhöj känslan av värme genom att skopa vatten över aggregatets bastustenar. Ta traditionell skandinavisk torrbastu till en ny nivå . Energieffektivt, elektriskt Sense Sport-bastuaggregat från Tylö för enastående effekt, avkopplande njutning och en modern livsstil.


Hög kvalitet, litet underhåll. Alla som vill njuta av en Tylö bastu eller ångdusch i sitt badrum, eller som har tänkt bygga ett eget basturum kan i vårt kostnadsfria designprogram testa var din Tylö bastu passar bäst. Du kan även ringa en återförsäljare för offert och köp. Nu har vi även bastu i vårt sortiment Exacta-sweden är vår kompletta leverantör. För inspiration och sortiment se gärna Exacta Sweden.


Vi är idag återförsäljare för Tylö Bastu. Vi är även återförsäljare av Tylö bastu och tillbehör. Titta in i våra butiker, våra butiksteam hjälper gärna till och svara på frågor och ge tips.


Vänta inte med ditt beslut, beställ nu och bada bastu i ditt nya basturum inom några få dagar.

Och hittar du inte det du söker så kontakta oss så hjälper vi dig gärna att hitta rätt produkt för din bastu. Vi har de flesta detaljerna för din bastu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg