onsdag 21 juni 2017

Kyl frys göteborg

Hushållsmaskinservice och vitvaruservice i Göteborg. Har du problem med någon utav dina hushållsmaskiner? Inga problem, det löser vi!


Vi reparerar alla fabrikat där garantin har . Vi säljer och reparerar vitvaror som kylskåp, tvättmaskiner och spisar, men även köksredskap och hushållsmaskiner. Karta och vägbeskrivning.

Digital kyl - och frystermometer med minne för högsta och lägsta temperatur. Kylskåp och andra vitvaror i Göteborg. Hos ELON Friggahuset Backaplan i Göteborg hittar du det senaste inom vitvaror. Vi har ett stort utbud av kylskåp, dammsugare, tvättmaskiner och köksapparater! På jakt efter en hushållsassistent, dammsugare eller tvättmaskin?


Electrolux Home på Backaplan i Göteborg har allt inom kök och vitvaror för ditt hem! Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 1miljoner.

Hos Kretslopp och vatten kan du som äger småhus och du som äger eller förvaltar flerfamiljshus beställa borttransport av kyl , frys , övriga vitvaror och tv- apparater och annan större elektronik. Vi hämtar vid gatan med lastbil. Ska du själv göra dig av med din vitvara eller elektronik ska du lämna den på en återvinningscentral . Vitvaror, Smart vit spis med multifunktionell ugn och snabba kokzoner, inklusive dubbelzon.


Installera Kyl Frys Göteborg. Anlita alltid en elektriker om du behöver hjälp med elarbeten som elinstallationer och kabeldragning. De har rätt kompetens för att utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt.


Lämna en förfrågan här för upp till fem offerter från kvalitetssäkrade elektriker. Vi hjälper dig med kylsystem, fryssystem - och värme! Vi på ER Kyl är proffs på kyl -, frys - och värmepumpsanläggningar för alla behov. För oss är det inte bara viktigt att vi hjälper dig med rätt lösning vad det gäller funktion utan vi lägger även stor vikt vid ägande och driftekonomi. Vill du att vi berättar mer om oss och hur vi.


Finns i lager i webbshoppen. Se lagerstatus i ditt varuhus. Kombinerad kyl och frys från Elektrolux bortskänkes mot avhämtning. Köksmaskin Bosch bortskänkes. Förutom degbunke så köttkvarn, mixer och matberedare med olika skivor.


Trevliga arbetskamrater och kunder Vi är ett åkeri i GLC som arbetar med anläggningstransporter och kyl och frys distribution i Göteborg med omnejd.

Arbetsförmedlingen - dagar sedan - spara jobb - mer. Visa alla Jobb för ÖSTERBERGS ÅKERI AB - Jobb i Mölndal . Utvalda av Electrolux som utmärkta komplement till dina hushållsapparater och ditt hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg