onsdag 13 september 2017

Bastukaminer vedeldade

Flera årtionden av erfarenhet inom bastuugnstillverkning har gjort oss på Narvi experter på finländskt bastubadande. Finskt bastubad är en njutning decennium efter decennium. Mycket värme och njutbara ögonblick med mycket atmosfär!


Vi har förnyat vår bastuugn Kota L som nu säljs i förbättrat utförande under namnet Kota Luosto. Förutom mycket bra hållbarhet och badkastningsegenskaper har den nya Kota Luosto bastuugnen ställbara fötter och en glaslucka av gjutjärn med ett kraftigt handtag.

Kota bastuugnar har snart i ett halvt sekel bevarat och . Kota Bastuugnar har en lång livstid i och med att dom är uppbyggda med kraftig stålplåt och materialtjocklek i eldstadens tak är mm. Stor stenmängd garanterar skön bastustund. Letar du efter någon som kan bastukaminer ? Vi på Nordicheating kan hjälpa dig med dit val av vedeldade bastukaminer. Jämför priser och läs recensioner på Bastu.


Välkommen till PriceRunner! Ta en genväg till värmen och köp ett bastuaggregat med smidig hemleverans från K-rauta.

Våra Finska vedeldade bastuugnar har stora stenmagasin för bästa badkastning. Vi plockade de mest populära bastuprodukterna i. Vedeldade bastukaminer ifrån harvia. Produkter för hem, bastu och trädgård. Högsta AAA kreditvärdighet för över år!


Kastors vedeldade bastuugnar är ett anrikt finskt varumärke, som håller absolut världsklass. Sprakande värme, aromen av kåda – det är något alldeles speciellt med en vedeldad bastu. Att bygga vedbastu på lantstället blir allt mer populärt. Närheten till natur och vatten gör bastubadandet till en härlig . För uppvärmningen kan du huvudsakligen välja mellan vedeldade och elektriska bastukaminer , vissa modeller kombinerade med ånggenerator.


Det börjar även bli populärt att använda infraröd värmestrålning inne i bastun, antingen med enbart infrapaneler eller i kombination med en konventionell kamin. Den vedeldade bastun ger en genuin känsla till badet: den speciella lukten, förväntan vid uppvärmningen och enkelheten i konstruktionen. Det mysiga sprakande är sedan oslagbart under badet. Men den vedeldade bastun kräver lite pyssel. För många är det dock ett kärt besvär som bara ökar njutningen av bastubadet.


Samtliga bastuaggregat levereras väl skyddade.

Snygg och slitstark Kota Kuru är det perfekta valet för att skapa en genuin atmosfär av en bastu, vilket garanterar dig en bekväm bastu upplevelse. Glasdörren låter dig njuta av den varma glöden vid bastun. Instruktioner för val av bastuugn.


Harvia SL- och Boiler-bastuugnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg