tisdag 12 september 2017

Luftavfuktare krypgrund

Avfuktare för krypgrunder. I krypgrunder är det viktigt med hög luftgenomströmning. Fuktproblem i krypgrund ? Här får du tips om avfuktare i krypgrunden samt fuktmätning och förslag på möjliga lösningar för fuktskador i en krypgrund.


Det finns olika sätt att avfukta en krypgrund. Man kan ventilera ut fukten i kombination med uppvärmning.

Ett annat alternativ är att använda en adsorptionsavfuktare. Det tredje alternativet är att gjuta igen krypgrunden. När passar en avfuktare respektive ventilation och när ska du gjuta igen din krypgrund. Här radar vi upp tio olika kriterier som är viktiga vid köp av avfuktare för krypgrund.


Stoppa fukten i er grund risk för mögelskada- kolla er krypgrund. Jag funderar på att sätta in en avfuktare i vår krypgrund. Ingen dyr sorptionsavfuktare utan en kondensavf.


Krypgrund , avfuktare , vilken procent?

Installation av avfuktare i krypgrund - min. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner! Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen.


Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Diagrammet visar vilken typ av avfuktare som fungerar bäst i olika klimat. Eftersom klimatet för en krypgrund ligger i det röda fältet under alla årstider är adsorptionsavfuktare den överlägsna tekniken för krypgrundsavfuktning. Kylavfuktare är en överlägsen teknik vid varmare temperaturer men fungerar dåligt eller inte alls för . Med en våra avfuktare löser du problemet - och får ett bättre inomhusklimat på köpet. Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare.


Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrund , torpargrun källare, vin torkrum, garage mm. Då sorptionsavfuktaren klarar kalla utrymmen är den lämplig i de flesta utrymmen som behöver avfuktas. Energiförbrukningen på denna typ av avfuktare kan dock bli en överraskning.


TrygghetsVakten är en serie avfuktare framtagna för att skydda huset från fukt, lukt, mögel och radon. Oavsett om det är en avfuktare för vind eller krypgrund har vi de tryggaste lösningarna för er. Här hittar du även portabla avfuktare från svenska Veab som tillverkar professionella avfuktare men deras storsäljare är LAF 10 . Denna nya versionen av Trygghetsvakt har en enkelledad . Penthon med krypgrundsavfuktare är ett energisnålt, smart och mycket effektivt system för att hålla torrt i en krypgrund eller torpargrund.

Om du har problem med hög luftfuktighet i ditt hem, eller direkt fukt, så kan en luftavfuktare vara en bra lösning på problemet. Marknaden för luftavfuktare är dock stor, och det är lätt att bli vilseledd av teknisk information. Här nedan har vi samlat de bästa och mest prisbelönta modellerna på marknaden just . Behöver du en krypgrundsavfuktare?


Att installera en avfuktare är en fast lösning, för att få bästa resultat ska det göras tillsammans med byggnadstekniska åtgärder. Det är några saker du bör tänka på innan du investerar i en krypgrundsavfuktare. TVPX 150m² skyddar krypgrunden mot fukt, mögel, radon och dålig lukt.


För krypgrund med synliga skador. Exklusivt erbjudande för Villaägarnas medlemmar. Vår rekommendation är att alltid göra en krypgrundsbesiktning för att säkerställa att du vidtar rätt åtgärd för din krypgrund. I många fall är en krypgrundsavfuktare en bra lösning för att komma till rätta med fuktproblem i krypgrunden.


Då varje krypgrund har olika förutsättningar är det viktigt att välja en avfuktare som passar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg