fredag 29 september 2017

Fjärrstyrning luftvärmepump

Styr din luft- luftvärmepump via mobilen! Full koll på uppvärmningen oavsett var du befinner dig. Du kan enkelt slå på och av, och ändra temperaturen på din luftvärmepump genom din telefon.


Fjärrstyrning av värmepump , fördelar. Många som skaffat luftvärmepump till fritidshuset har upptäckt fördelen med att kunna fjärrstyra värmepumpen.

Den största och mest uppenbara fördelen är givetvis att man kan höja temperaturen till komfortvärme, så att det är varmt i huset när man kommer fram. Trådlös IR-styrning för värmepump eller AC. Placeras i närheten av enheten som ska styras för att styra och övervaka driften. Ansluts till trådlöst nätverk och styrs via gratis-app (Android och iOS). I appen går det att ställa in program, höja och sänka temperatur och fläkthastighet samt se nuvarande temperatur och luftfuktighet . Jul Vi har finkammat marknaden kring fjärrstyrning av luftvärmepumpar.


Den får ett helt nytt liv med en liten dosa som heter smart termostat.

Bli varnad vid strömavbrott och temperaturfall. AirPatrol SP-testad fjärrstyrning av luftvärmepumpar. Sensibo är en smart fjärrstyrningsenhet som ersätter den vanliga fjärrkontrollen och gör det möjligt att styra din luftvärmepump eller aircondition oavsett var du är i världen!


Med en enkel app gör du allt du kan göra. Beställningsvara (leveranstid – dagar). Enkel och bekväm fjärrstyrning av din LGE eller Panasonic luftvärmepump med K3-SMS. Bosch GSM fjärrstyrningssystem ger dig möjlighet att styra och kontrollera din Bosch luftvärmepump med ett enkelt sms eller via Android-app. Med IVT WiHeat kan du styra din värmepump var du än är.


Du kommunicerar direkt med värmepumpen via ditt trådlösa nätverk. Till exempel kan du sänka värmen när du är på semester och höja den igen på vägen hem för att spara pengar utan att kompromissa med . Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner!


Climatech CTSmall gör din värmekontroll enklare och bättre. Börja fjärrstyra Panasonic värmepump i två enkla steg. Köp din Panasonic värmepump hos närmaste distributör.


Värmepumpen och Smart smart energimodul installeras av en auktoriserad installatör.

HITTA VÄRMEPUMP - DISTRIBUTÖR. Koppla upp värmepumpen med smart energimodul . Panasonic har alltid levererat högeffektiva system för uppvärmning och kylning. Nu tar man tekniken ett steg längre och presenterar en cloudbaserad internettjänst som gör att du kan styra din värmepump var i världen du än befinner dig. Något som är populärt bland sommarstugeägare och garageägare är att kunna fjärrstyra sin värmepump via mobilen.


Det finns nu olika typer av mobilstyrningar till i princip alla värmepumpsfabrikat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg