måndag 25 september 2017

Poolvärmeväxlare

Kalkylator för dimesionering av poolvärmeväxlare. En värmeväxlares uppgift är att överföra energi (värme) från ett medium till ett annat, från t. Värmekällans effekt bör matcha värmebehovet för poolen. Värmeväxlare i rosfritt syrafast stål eller titan.


Klarar både salt och klorvatten.

Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Stort urval av olika sorters poolvärmelösningar, poolvärmepumpar, poolvärmeväxlare och poolelvärmare. Ska bygga pool och tänkte värma den med fjärrvärme. Poolvärmelösningarna är effektiva och har höga COP-värden.


Aug Denna värmeväxlare med sin unika design kommer att bli ett bra komplement till ditt poolsystem. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör de.

Titan är ett ultimat val tillsammans med t. Slanganslutning med invändig rörgänga (sekundärsidan). Länk till broschyr på engelska. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies. Undvik termodynamiska belastningar genom plötslig temperaturförändringar. Kontrollera innan monteringen påbörjas om alla beståndsdelar är med i leveransen.


Leveransens beståndsdelar (bild 2). Pos 1: Isolering, tvådelad. Vår egen specifikation från fabrik. Hög effekt och värmeöverföringsförmåga. Fullt flöde genom växlaren.


Lättanvänd och kompakt modell. Vi har alla prylar du kan tänkas behöva. Allt ifrån belysning till värmealternativ. VP:n Och jag har via forumet fått rådet att installera den på returen.


Men jag ska samtidigt också koppla in en spiral- värmeväxlare för poolen.

Eftersom vi inte kommer använda poolen förutom under bad. Värm poolen med fjärrvärme. Har du utomhuspool eller funderar du på att skaffa?


Då är det extra bra att vara ansluten till fjärrvärme. Att värma poolen med fjärrvärme är smidigt och prisvärt samtidigt som det ger dig en lång och skön. Passa på att fynda redan idag! Med en värmeväxlare kopplas poolvärmesystemet till husets eget värmesystem.


Funderar på om man ställer in Min framledningstemp på tex grader men stänger ut till radiatorkretsen. Vi erbjuder ett brett urval av värmeväxlande för uppvärmning av din pool. Med hjälp av dessa förlänger du din badsäsong genom energieffektiv uppvärmning.


Platseffektivt och energisnålt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg