fredag 29 september 2017

Vitvaror reparation stockholm

VitvaruHjälpen i Stockholm kan hjälpa dig med vitvarureperation och service. Kundorienterad service i Stockholm. Vitvaruservice står för service i Stockholms län, både mot privata kunder och företag.


Stora delar av det vi gör handlar om vitvaror , men vår kompetens och vårt hantverkskunnande har också lett till att vi arbetar med angränsande och relaterade varor och tjänster. Alla saker ska alltid fungera.

Standardreparationer och service : Vi har valt att specialisera oss på heltäckande service av vitvaror. Det innefattar all service av vitvaror till privatpersoner, företag och fastigheter. Vi erbjuder snabb och prisvärd service utförd av kunniga reparatörer. Med bas på Lidingö servar vi Stockholm med närförort.


I vår butik på Ringvägen 1 Stockholm hittar du också ett brett sortiment av nya produkter och tillbehör. Niclas och Patrik med personal. Här kan Ni snabbt och enkelt få information om status för din reparation.

Erbjuder mina tjänster till företag, kommun, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som behöver service av vitvaror inom Stockholm innersta norr- och västerort . Tvättmaskinsservice - diskmaskinsservice, hushållsutrustning, vitvaror - installationer, service , tvättmaskinsservice, vitvarureparationer - företag, adresser , telefonnummer. Stockholms Hushållsservice AB är auktoriserad för service åt Whirlpool, Bauknecht och IKEA by Whirlpool i Stockholmsområdet. Vi utför reparationer av vitvaror hos privatkunder och företag och har egen verkstad för inlämning av produkter.


Välkommen att kontakta oss! Hushållsutrustning Vitvaror Installationer Service - företag, adresser, telefonnummer. Diskmaskinsservice - diskmaskinsservice, frysservice, hushållsutrustning, vitvaror - installationer, service , kyl och frys - företag, adresser, telefonnummer. Norr-Väst Hushållsservice i Järfälla utför service av vitvaror i Stockholm , Järfälla och Bålsta.


Försökte hitta här på Yelp lite olika företag som kan hjälpa med reparation av vitvaror , men hittade ingenting. Kanske ni har egen erfarenhet i den här frågan och dela med :) Mest intresserat av kylskåpsreparation. Bosch hushållsapparater erbjuder reparationsservice som du kan boka dygnet runt, alla dagar. EP- Service erbjuder reparation och service av vitvaror och tvättstugeutrustning. Vi är även återförsäljare av tvättmaskiner och utrustning från Podab.


Vi gör alla reparationer på Electroluxkoncernens vitvaror under garanti och reklamationstiden. Vi tillhandahåller även reservdelar och tillbehör samt utför service och reparationer av Era vitvaror efter garanti och reklamationstidens utgång.

Detta hindrar oss dock inte från att serva alla på marknaden förekommande . Vi är en komplett leverantör av vitvaror , tvättstugeutrustningar och kommersiell kyla. Med ett nära samarbete med väletablerade och starka leverantörer och andra aktörer i vår bransch, kan vi ge dig den reparation eller installation som krävs. Registrera dina produkter. Genom att registrera dina Electrolux-produkter kan du boka tid för reparation snabbare och hantera garantierna online.


Där har du även tillgång till bruksanvisningar och får ta del av råd och tips från experter samt specialerbjudanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg