tisdag 26 september 2017

Golvvärmepanna

RELEKs elpanna är flyttbar, tar liten plats, och används i olika vattenburna värmesystem. Denna elpanna har CEE-don för snabb anslutning. En utmärkt elpanna för dig som vill installera golvvärme både billigt och bra.


Utmärkt till golvvärmeslang eller komplement till vanligt värmesystem. Består av elkasset med trefas elpatron med inbyggd termostat och överhettningsskyd tryckkärl liter, ventilrör, bussningar, 1-fas cirkulationspump med tre hastigheter samt all .

Beroende på inkoppling kan pannan lämna. Vid behov kan pannan även kontrol- leras via extern termostat, läs mer under rubrik. Pannan styrs av en inbyggd termostat. En elpanna utgör en del av ett vattenburet elektriskt uppvärmningssystem som passar bäst till småhus. Elpannan är främst tänkt som en temporär värmare för t. Vid användning i uterum, tag hänsyn till effektbehovet.


Byggpannan är på kW och arbetar i två steg om kW.

Termostaten i pannan håller temperaturer anpassade till golvvärmesystem av alla slag. Vi rekommenderar elpanna med kopparpatron i områden med hårt vatten. Thermotechs elpanna kW för ett kompakt montage på ytor upp till ca m². Handla Elpanna för golvvärme hos Billigtvvs. Produkten på bilden är ett exempel, pris exkl.


Lokala avvikelser kan förekomma. Vi erbjuder stort utbud av bygg och anläggningsmaskiner. Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, . HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner.


Vi är den lokala maskinuthyraren som värdesätter det personliga mötet, tydlighet och att ge service i all lägen. Vi arbetar med tydlig prissättning och vår målsättning är att du. Vi på Sund har maskinen och kan leverera den till dig. Klicka här för att få mer information om golvvärmeväxlaren.


Denna golvvärmepanna är både flexibel, flyttbar och pålitlig, berättar Bert-Ola Jönsson, VD för RELEK. Golvvärmeväxlare till uthyrning!

I alla RELEK:s elpannor används cirkulationspumpar från Perfecta Pump AB. Dessa pumpar fungerar alltid bra, pålitlig drift, bra service och support och ett utmärkt samarbete med Perfecta. För att följa EU-direktiven har . Välkommen till din lokala maskinuthyrare i Nordvästra Skåne! Alla priser visas exklusive moms. MG Rental AB är ett fristående företag inom maskinuthyrning och försäljning.


Efter flera års erfarenhet inom maskinuthyrning startade vi MG Rental i . Jag håller på och konvertera till vatten buren golvvärme eftersom vi snart ska få fjärrvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg