torsdag 14 september 2017

Fläkt rostfri

Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna. Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök. Vissa fläktar har ett intensivläge så innebär att fläkten tillfälligt går upp till max när du har riktigt mycket saker på spisen. Det finns också fläktar med så kallad efterevakuering.


Då suger fläkten tyst ut det sista oset ur köket.

Slutligen är val av köksfläkt också ett val av design, färg och form. Köksfläkt för moderna kök. Hitta din köksfläkt bland vårt stora utbud av köksfläktar fån välkända varumärken som Franke och Electrolux. Tack vare att köksfläkten har ett högt luftflöde blir ditt kök friskt och fräscht även om du lagar mat som osar mycket.


Reglagen är både lätta att använda och smidiga att torka av. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Har flyttat till en ny lägenhet där vi har en rostfri jättestor fläkt över spisen.

Lagar du mat som osar mycket kan du starta intensivläget - ett extra kraftfullt läge - som ser till att ditt kök snabbt blir fräscht och friskt igen. Fläktens LED-belysning har både lång livslängd och ger ett bra ljus. Den utdragbara fläkten är utrustad med en effektiv motor och behagligt låg ljudnivå - men det är inte det unika! När fläkten inte används är den nämligen perfekt integrerad i ditt kök - och helt dold i köksskåpet.


Standard (frånluft) För extern motor. Centralventilation Alliance Vägghängda Underbyggnadsfläktar Tillbehör, Fläkt Frihängda (köksö) För inbyggnad. Namn, Billigast först, Dyrast först.


Professional-series fläktkåpa. Tvättbara fettfilter i aluminium. Kolfilter finns som tillbehör. Fördröjd avstängningsfunktion. Halogenspotlights med dimmer.


Indikationslampa för rengöring av filter. Trinda-är en designkupa med rostfri främre kant, touch- styrning och fläkthastigheter bl a intensivläge med automatisk avstängning efter minuter och efterventilations läge på min. Den är utrustad med en kraftfull fläktmotor för stor osuppfångning (), metalltrådsfilter, timerfunktion, . Här hittar du Cylindas utbud av köksfläktar som passar alla hem och finns i varierande storlekar från till centimeter.

Vare sig du bor i villa eller lägenhet kan du hitta en snygg köksfläkt i svart, vitt eller rostfritt med rätt funktioner för just ditt behov. Matlagningen blir både enklare och roligare när tråkigt matos effektivt sugs . Välkommen till PriceRunner! Behöver korta av kåpan som döljer slangen och ventilationsröret men frågan är hur? Ganska tjock plåt så sax går bort.


Vinkelkap funkar nog men. Timerreglerat spjäll 5–min. För fastigheter med gemensam centralfläk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg